Scanner

Køb din scanner hos os. Bredt udvalg af scannere på Grafical.dk ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Scanner Epson Perfection V850 Pro
På lager - Levering 1-3 hverdage
Scanner Canon CanoScan LiDE 300
På vej til lager

Forventet: 06-08-2023

Scanner Epson Perfection V600
På vej til lager

Forventet: 16-06-2023

Scanner Canon CanoScan LiDE 400
På vej til lager

Forventet: 06-08-2023

Scanner Epson Workforce DS-310 portable
På vej til lager

Forventet: 16-06-2023

 Mobil scanner Brother ADS-1200
På vej til lager

Forventet: 12-06-2023

Scanner » Købe dine scannere hos os

Sekundær beskrivelse:
Mangler du en scanner? Så er du kommet til det rette sted. Køber du scanner hos Grafical, så sender vi den direkte til dig. Det er nemt og billigt og du slipper for besværet. Vi har et kæmpe scanner sortiment fra anerkendte mærker som Brother, HP, Canon og Epson mfl.
Vælg en document scanner til kontorbrug, eller en lille mobil scanner eller en håndholdt scanner, der klarer de samme opgaver for folk på farten. Vi har scanner til kontor, hjemmekontor og sågar til brug i bilen, hvis du f.eks. skal scanne dokumenter, mens du er på farten. Scan i farver til både e-mail, billeder, OCR, søgbar pdf og USB-nøgle. Vælg duplex hvis kunden ønsker endnu mere effektivitet i arbejdsgangen. Se udvalget af scannere hos Grafical.dk, hvor du kan finde både almindelig flatbed scanner, stående scanner, fotoscanner og mobile scannere til når du arbejder ude i marken.

Hvordan scanner man?

Det at scanne eksempelvis et dokument ind, er en meget simpel opgave. Hvis ikke du allerede har gjort det, skal man starte med at sætte sin scanner op. Først tilslutter du din document scanner med strøm og med USB-kabel til din PC. Nogle modeller har også en trådløs funktion, så der skal du kun slutte den til strøm. Herefter installeres diverse drivere der skal bruges, og din scanner skulle nu være klar. Når du scanner et dokument, løfter du blot dækslet op og placerer dit dokument med forsiden nedad i et af hjørnerne (det er ofte markeret hvilket hjørne). Tryk på knappen "scan", og dit dokument bliver nu scannet og overført til din PC.
Bemærk: Beskrivelsen/opsætningen kan variere fra model til model.

Hvad er en duplex scanner?

En duplex scanner er i stand til at scanne begge sider af et stykke papir automatisk. Det er naturligvis meget tidsbesparende med sådan en scanner, især hvis du f.eks. skal scanne hele bøger, rapporter osv.

Køb scanner fra kendte mærker

Vi har kvalitetsprodukter fra eksempelvis HP og Brother, så vi kan sikre den optimale kvalitet til vores kunder, og vores dygtige indkøbere gør alt hvad de kan, for at forhandle de bedste indkøbsaftaler, så vi altid kan sælge vores produkter til kanonpriser.

Mangler andet end en scanner?

Hos Grafical.dk finder du - udover scannere - et stort udvalg af andre IT produkter og IT-tilbehør, altid med hurtig levering og til kanonpriser.
Får du brug for at printe dine indscannede dokumenter eller filer, har vi et stort udvalg af printere, - både inkjet printere og farvelaser printere med mere.

For overskuelighedens skyld har vi indrettet webshoppen hos Grafical.dk i hovedgrupperne Kontorartikler, Hobbyartikler, Emballage, IT-tilbehør og Husholdning, og husk at vi sender vi varerne hurtigst muligt, så jo før du bestiller dine varer, jo hurtigere modtager du dem.

Grafical.dk - Din online-leverandør af produkter til arbejde, hobby og husholdning.