Scannere

Brother ADS-1200 Mobil scanner
På vej til lager

Forventet hjemkomst: 24-09-2020

Epson EPSON Perfection V39
På vej til lager

Forventet hjemkomst: 24-09-2020

Vælg en desktop-scanner til kontorbrug, eller en af de små mobile scannere, som klarer de samme opgaver for folk på farten. Scan i farver til både e-mail, billeder, OCR, søgbar pdf og USB-nøgle. Vælg duplex hvis kunden ønsker endnu mere effektivitet i arbejdsgangen. Se udvalget af scannere hos Grafical.dk, hvor du kan finde både almindelig flatbed scanner, stående scanner, fotoscanner og mobile scannere til når du arbejder ude i marken.

Vores scannere finder du under IT-Tilbehør / Printere.

Vi har kvalitetsprodukter fra eksempelvis HP og Brother, så vi kan sikre den optimale kvalitet til vores kunder, og vores dygtige indkøbere gør alt hvad de kan, for at forhandle de bedste indkøbsaftaler, så vi altid kan sælge vores produkter til kanonpriser.

Hos Grafical.dk finder du - udover scannere - et stort udvalg af andre IT produkter og IT-tilbehør, altid med hurtig levering og til kanonpriser.

Får du brug for at printe dine indscannede dokumenter eller filer, har vi et stort udvalg af printere, - både inkjet printere og farvelaser printere med mere.

For overskuelighedens skyld har vi indrettet webshoppen hos Grafical.dk i hovedgrupperne Kontorartikler, Hobbyartikler, Emballage, IT-tilbehør og Husholdning, og husk at vi sender vi varerne hurtigst muligt, så jo før du bestiller dine varer, jo hurtigere modtager du dem.

Grafical.dk - Din online-leverandør af produkter til arbejde, hobby og husholdning.