Formalede ansigter

Her kan du finde alverdens søde og sjove ansigtsudtryk i form at formalede ansigter. De formalede ansigter kan du få i flere forskellige materialer, alt efter hvordan du vil have din figur skal være. Du kan finde dem i materialerne Vat, keramik, træ, stof og poly.

Lav de fineste små dukker, nisser, engle eller måske trolde ved brug af disse formalede ansigter i flere varianter. Hovederne er klar til brug og kan bruges til alle formål, da de ikke er tilført andet end et ansigt. Du kan enten sy eller lime de formalede hoveder på en krop du selv har fremstillet i forvejen.  Hovederne kan fås i flere størrelser, både i enkeltvis og i samlede sortimenter.

Hvis du er igang med fremstillingen af søde dukker og lignende, kan du udover disse formalede ansigter og finde masser af sødt og spændende dekorationstilbehør. Mangler din figur hår på hovedet, kan vi tilbyde billigt hår og fine hatte til dit formalede ansigt. Håret kan fås i flere slags materialer og farver og giver masser af fylde og krøller til en sød lille figur. Ellers kan du også få masser af forskellige sko og hænder til at færdiggøre projektet helt med.

Den mest populære tid for disse formalede ansigter er helt sikkert ved juletid. Her kan du lave masser af små søde drillenisser, kravlenisser eller julemanden og hans kone. Ansigternes udtryk er mange og giver dig en helt lille flok af nisser med drilske og glade ansigter, som skaber masser af god julestemning hos både børn og voksne :-)