Hår og hatte

Mere indenfor tilbehør og dekoration af dukker og figurer. Her kan du finde fint krøllet hår eller flotte og farverige hatte. Det meste af udvalget i hår er i materialet metaluld men du kan også får i blødt bomuld.  Så er der i hvert fald udstyr til at få lavet en sød lille feminin dukke med både slangekrøller og en fin solhat i strå.

Du kan altid finde masser af billigt tilbehør til dekoration af dukker og lignende her på webshoppen. Her er alle materialer til formålet, både fra materialer, værktøjer, dekorationsemner og dekorationsartikler. Størstedelen af varerne er altid på lager, og vi kan derfor afsende hurtigt til din adresse, hvis din ordre haster.

Har du endnu ikke en dukke at montere håret på, kan du f.eks. starte med at kigge iblandt vores mange søde formalede ansigter og hoveder, som er klar til at få både hår og krop.

Når du har fået dannet en krop og monteret det hoved du ønsker, kan du så begynde med dekoration på hovedet med hår og hatte. Herudover skal der måske også findes nogle hænder og sko, så din figur bliver helt færdig og klar til brug. Hænder og sko finder du selvfølgelig også et stort udvalg af til billige priser heriblandt vores hobbyartikler.