Fleece

Hos Grafical.dk har vi over 12.000 forskellige hobbyartikler til billige penge. Bestiller du lagervarer, så har vi lynhurtig levering, så du hurtigt kan komme i gang med dit hobbyprojekt. Vi sætter stor prioritet i, at kunne levere hurtigt, og i at give dig som kunde, en god kundeservice. Vi har derfor både live chat, mail og telefonisk kundeservice, så vi kan hjælpe dig så hurtigt som muligt. I blandt alle vores spændende hobbyartikler, har vi fleece som du kan benytte til alle dine sy- og klippe projekter.
Fleece er i 100% polyester med sømkant. Kvaliteten er med anti pilling på den ene side,som modvirker fnug. Køb fleece i enkeltfarver eller i assorteret pakke med flere farver. Hvis du godt kan li- at sy, så har vi også mange andre materialer til dit sy- projekt. Du kan få lige fra silke, bomuld og skind, til garn, uld og færdigsyede artikler.
Det kan også være du vil pynte dit færdigsyede projekt med perler eller smykkedele, for så er det også noget vi har i vores sortiment. Der er mange perler at vælge imellem og i mange forskellige materialer. Vælg blandt andet imellem træ, metal, plast og glas. Der er over 50.000 forskellige vareartikler i shoppen, så du kan roligt slå dig løs, og tage et kig på alt det vi har at tilbyde. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, modtager du jævnligt gode tilbud og rabatkoder du kan bruge når du handler hos os. God fornøjelse :-)