Kongekrone og dronningekrone

Kongekrone og dronningekrone til den store fastelavnsfest. Find både konge krone og dronning krone her. ✓ Lave priser ✓ Hurtig levering ✓ Lav fragt

Kongekrone og dronningekrone » Køb billigt her

Fastelavn er en tid fyldt med sjov og festivitas, og en af de mest populære traditioner er at bære en kongekrone og dronningekrone. Disse smukke smykker symboliserer magt og autoritet og er en vigtig del af festlighederne. På Grafical.dk finder du de mest traditionelle fastelavnskroner. Her kan du vælge både en kongekrone og en dronningekrone.

Køb kongekrone og dronningekrone her

En kongekrone er en krone, der typisk bæres af en konge eller en kejser, mens en dronningekrone bæres af en dronning eller en kejserinde. I dag bæres kongekroner og dronningekroner imidlertid ofte af børn og voksne til fastelavn, hvor de kan være en del af en udklædning eller bruges som et sjovt tilbehør. Fastelavn er en tid, hvor børn og voksne klæder sig ud, fester sammen og slår katten af tønden. Ved tøndeslagning uddeles en kattekonge krone og en kattedronning krone. Når der skal kåres hvem der skal have konge og dronning kronen, så ser man på hvem der slår bunden af tønden ud først. Dette er kattedronningen. Den der slår det sidste bræt af snoren bliver kattekongen.

Ingen fastelavn uden en konge krone

Skal i holde fastelavn derhjemme, i institutionen, på skolen eller på arbejdspladsen, så finder du alt til fastelavn her på Grafical.dk. Det er nemt og billigt at handle hos os og så finder du de helt traditionelle fastelavnskroner lige her. Traditionen tro skal der slås på tønden til sidste bræt, og den som gør dette, kåres til kattekonge med den gyldne papirkrone. Dagens kattedronning skal også kåres - det er den der slår tøndens bund ud. Skal der kåres en fastelavn konge og dronning, så vælg mellem de traditionelle fastelavnskroner eller vælg de hvide og dekorer dem selv. Køb fastelavnstønde billigt på Grafical.dk.

Fastelavnskroner på tilbud

På Grafical.dk kan du gøre et super godt dronning krone og kongekrone køb. En kongekrone fastelavn er i forvejen super billig, men vi kan lave prisen endnu billigere, ved at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her får du nemlig en velkomstrabatkode på 10%, så du kan spare ekstra penge, når du køber en konge krone og en dronningekrone.