Fastelavnstønde

Stort udvalg af fastelavnstønder. Vi har fastelavnstønde i træ og pap ✓ Prisgaranti ✓ Alt på lager ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Fastelavnstønde - Køb fastelavnstønder online her

Køb din fastelavnstønde online, og få den leveret lige til døren - så bliver det ikke nemmere. Du slipper for besværet og kan oven i købet spare mange penge, når du handler fastelavnstønde hos Grafical. Vi har nemlig slået toppen af prisen, så du kan slå bunden ud af din fastelavns tønde. Se vores gode fastelavnstønde tilbud her på siden og spar penge når du og dine børn skal slå katten af tønden.

De fleste børn elsker fastelavn. Til fastelavn får børnene lov til at klæde sig ud og gå fra børn til børn og tigge om slik. Det er en tradition for de fleste børn, at klæde sig ud og slå katten af tønden. De gør det ofte i skolen, til fritidsaktiviteter eller når de bliver passet i fritidsinstitutioner. Og i de seneste år er det også blevet mere og mere populært at Børnene elsker at blive malet i hovedet og helt selv bestemme, hvad de vil klæde sig ud som.

Stort fastelavns tønde udvalg

Her finder du de traditionelle fastelavnstønder i forskellige materialer og størrelser. De fleste af dem er allerede spændt op og skal derfor ikke lægges i vand. Se også vores billig fastelavnstønde i hvidt pap til de mindre børn , som endnu ikke kan slå så hårdt.

Vælg fastelavnstønde i fyretræ, bøgetræ eller pap

Vi har alt hvad der skal bruges til at holde en god fastelavn for børnene. Find dig enbillig fastelavnstønde i fyrtræ, bøgetræ og i pap. Fyrtræs tønden er en traditionel tønde der er lavet i fyrtræ og er spændt op med metalbånd, den skal derfor ikke lægges i vand. Vores bøgetræs fastelavnstønde er også en helt traditionel fastelavns tønde der er spændt op med metalbånd og skal ikke lægges i vand. Til de mindste børn har vi en fastelavnstønde pap, der er perfekt til de der ikke kan slå så hårdt. Denne fastelavnstønde har også været populær til børn med forskellige former for handicap. En fastelavnstønde i pap er også sjov at dekorere for børn og voksne som et fælles projekt.

Flere størrelser af fastelavnstønder

Find din næste fastelavnstønde i vores store udvalg i mange størrelser. I vores fastelavnstønde tilbud finder du både små, mellem og store fastelavnstønder. Slår jeres børn ekstra hårdt med fastelavnsbattet? Så har du måske brug for en fastelavnstønde, der er ekstra stærk. Det finder du naturligvis også her på siden. VI har også polyreb, som er super godt at bruge til at hænge jeres fastelavnstønde op med. Polyreb har en stor slidstyrke og en stor knudefasthed, så I ikke risikerer at rebet brister inden ungernes får slået katten af tønden!

Fastelavnstønder er led i en lang tradition

Vi har altid haft en række traditioner til fastelavn. I gamle dage var man meget overtroisk og troede at sorte katte der gik over vejen bragte uheld. Derfor fangede man sorte katte til fastelavn og puttede dem i tønden mens man slog ”katten af tønden”. Sådan er det heldigvis ikke i dag. I dag putter vi slik i vores fastelavnstønder, det er også meget bedre for kattene.

For børnene er det en tradition, at male fastelavnstønder. De maler dem i mange forskellige og flotte farver og med deres helt egne motiver. Børnene maler sorte katte på, så de på en måde holder fast i de gamle traditioner. Det er en god idé at finde en maling der holder godt, f.eks. er vores skole- og institutionsmaling rigtig godt at bruge, da det har en god holdbarhed.

En anden tradition er at slå forældre med et fastelavnsris, fastelavns morgen.

Fastelavnstønde FAQ

Her får du svar på nogle spørgsmål som andre har haft omkring fastelavnstønder og fastelavn.

Hvornår er det fastelavn?

Hvis du er i tvivl om hvornår er fastelavn, så kan vi godt forstå det, for fastelavn falder nemlig på en ny dato hvert år. Fastelavnssøndag er den søndag, som ligger 7 uger før påskedag. Så nu kan du selv regne ud hvornår er der fastelavn.

Hvad er en fastelavnstønde?

Det er en tønde man bruger til at fejre fastelavn, og til at slå katten af tønden.

Hvor kan jeg købe en billig fastelavnstønde?

Du kan købe fastelavnstønde i flere varianter til Danmarks bedste priser hos Grafical.dk. Vi har både fastelavnstønder af træ og pap til børn og unge.

Hvor stor er en fastelavnstønde?

Det kan være meget forskelligt. Hos Grafical.dk finder du en fastelavnstønde i forskellig størrelse, så der både er til voksne, unge og de helt små. Du finder det hele her til billige priser.

Hvad kommer man i en fastelavnstønde?

Det bestemmer man jo egentlig selv. Hovedsageligt plejer det at være en fastelavnstønde fyldt med slik, hvilket de fleste børn nok også sætter mest pris på.