Engangsartikler

Hos Grafical.dk finder du et stort udvalg af engangsartikler, til super skarpe priser. Blandt andet har vi vat, vaskeklude, papirposer med og uden print, engangskrus og meget mere. Engangsartikler kan bruges til rigtig mange ting. Det er f.eks. super nemt og smart at bruge til børnefødselsdage eller til en hyggeligt picnic ude i det fri. Det er super nemt og du slipper for opvask, du kan blot smide de brugte engangsartikler i skraldespanden. Engangsvaskekludene kan bruges til at tørre hænder og mund på børnene efter de har spist.

Vi har både plastkrus der er hvide og plastkrus der er transparente. Uanset, hvilken farve plastkrusene har kan der bruges en tusch til at skrive navn på plastkruset, så man kan kende dem fra hinanden. Det spare en for at bruge alt for mange plastkrus til børnefødselsdagene. Vi har plastkrus der kan indeholde 21 cl og 40 cl.

Tager du tit kaffe med på farten? Man glemmer ofte at tage krusene med tilbage igen, når man har kaffe med på farten. Det kan du undgå ved at bruge papkrus. Vi har billige papkrus med låg, som du kan bruge til kaffe og som is bæger. Papkruset kan indeholde 0,5 L og har top diameter på 8,8 cm.

Vi har paptallerkner i flere forskellige størrelser, men vi har også forskellige tallerkner i plastik, både dybe- og middagstallerkner.

Når alle børnene kommer på besøg vil man selvfølgelig ikke have sit bord ødelagt. Det kan du undgå ved at bruge en engangsdug – måske med plastik under. Vi har et stort udvalg af engangsduge i mange forskellige farver. Dugene er ofte optil 10 meter lange og 125 centimeter bredde. Du kan få farver, som rød, lilla, blå, brun, sort og hvid.