Eddikesyre

Eddikesyre til tilbudspris. Køb ethan syre og eddikkesyre på Grafical.dk ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Eddikesyre » Køb eddikesyrer til skarpe priser

Eddikesyre til billige priser lige her på webshoppen. Du kan købe ethansyre både i 500 ml, 1000 ml og 5000 ml, så der er forskellige muligheder alt efter dit forbrug. Eddikesyrer er en farveløs væske og er klassificeret som en svag syre. Det er et populært middel i husholdninger, hvor man ofte anvender fortyndet eddikesyre som et effektivt afkalkningsmiddel. Eksempelvis afkalkning af kaffemaskine med eddikkesyre.

Husk at tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en bonuskode på 10% besparelse på ikke-nedsatte-varer. Så kan du spare lidt på din næste ordre. Hvis du ovenikøbet opretter dig som bruger på Grafical.dk, optjener du 5% bonus, som du kan bruge på din næste eddike syre ordre. Det er da smart!

Hvad er eddikesyre?

edikkesyre bliver brugt i utrolig mange ting i dag, og er en meget vigtig kemisk reagens. Som nævnt bruges det ofte til afkalkning i de mange husholdninger. Derudover bruger levnedsmiddelindustrien eddikesyre som et surhedsregulerende middel under E-nummeret E260. Da eddikesyre er en ætsende syre, skal man være lidt opmærksom, når man bruger det. Dampene fra eddikesyren kan irritere øjnene, næsen og halsen og kan være skadelig, hvis man ikke passer på. Derfor skal man specielt være vågen, når man bruger eddikesyre afkalkning. Her på siden finder du gode priser på eddikesyre 32%. Vi har både produkter fra Cab-Dan, Novadan og Borup eddikesyre. Disse kan sagtens bruges som eddikesyre vaskemaskine og eddikesyre opvaskemaskine, hvis de trænger til at blive afkalket.

For at være helt sikker på, at beskyttelsen er i top, kan du også tag et kig på vores store udvalg af handsker og andet beskyttelsesudstyr. Så er du sikker på at ingen kommer til skade under brugen af eddikesyre formel.

Hvad bruger man eddikesyre til?

Eddikesyre som ukrudtsmiddel kan være yderst effektiv. Det er dog vigtigt at vide, at man ikke bare må købe en almindelig flaske eddikesyre i supermarkedet og bruge det mod sit ukrudt hjemme i haven eller på terrassen. Det er faktisk slet ikke lovligt ifølge Miljøstyrelsen. Her er det vigtigt, at man køber eddikesyre, der er egnet til eksempelvis som rensning af fliser med ethansyre. Så selvom det kan være effektivt at lave hjemmelavet eddikesyre ukrudt, er det altså bedst at købe de produkter, der er er godkendt af Miljøstyrelsen som ethan syre til udendørs fliser, så man ikke skader miljøet. Produkterne du finder her på siden, er rigtig gode som afkalkning eddikesyre. Vi vil dog anbefale at du følger Miljøstyrelsens anbefalinger, når det kommer til ukrudtsbekæmpelse med eddikesyrer.

Eddikesyre kemisk formel

Eddikesyre formel er CH3COOH og syren har et kogepunkt på ca. 118 grader celsius. Derudover har en eddisyre pH på 2,4. I hvert fald hvis man snakker en typisk husholdningseddikesyre. Eddikesyre på engelsk er 'acetic acid' og har over 165.000 søgninger i USA. Men det må være nok for engelsk- og kemiundervisningen for denne gang. Tag et kig her på siden, og se om du ikke kan finde eddike syre til billige priser. Hvis du leder efter en anden syre, har vi også citronsyre til gode priser.