Citronsyre

Køb Citronsyre til opvaskemaskine og vaskemaskine. Citronsyrer på tilbud lige her ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser.

Citronsyre » Køb billig citron syre på Grafical.dk

Mangler du citronsyre til opvaskemaskine eller citronsyre til vaskemaskine? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har masser af billig citronsyre på lager, som kan blive hurtigt leveret direkte til din adresse. Her på siden finder du citronsyre i forskellige varianter og størrelser, så du både kan få citronsyre i vaskemaskine og bruge det som citronsyre afkalkning. Tag et kig her på siden og køb citronsyre til billige priser.

Hvad er citronsyre?

Citronsyre er en trivalent syre, der findes i citrusfrugter, men også fremstilles kunstigt til brug af eksempelvis afkalkning. Citronsyren der er fremstillet kunstigt, tilsættes andre kemikalier for at forbedrer afkalkningsevnen. Det er derfor også meget vigtigt, at man ikke forveksler de to former for citronsyre, da man aldrig må bruge kunstigt fremstillet citronsyre i sin madlavning. Her på siden finder du udelukkende denne form for citron syre, så disse kan altså kun bruges til rengøringsformål.

Information om citronsyren:
Citronsyre formel er C6H8O7, og citronsyre e nummer er E330. Derudover har citronsyre pH værdi ligger omkring 1,8-1,9. Så står du midt i fysiktimen, har du svarerne lige her.

Afkalkning med citronsyre i vaskemaskine

Stort set alle vores hvidevarer, der bruger vand, har brug for at blive afkalket engang i mellem for at fungere helt optimalt. Dette gælder faktisk også vores vaskemaskine, da den bruger meget vand hele tiden, og bliver derfor hurtig påvirket af kalket i vandet. Citronsyre vaskemaskine er super smart, og det er faktisk ret let af at lave afkalkning af vaskemaskine citronsyre.

Her er fremgangsmetoden:

- Hæld ca. 3 spsk. citronsyre ind i tromlen på din vaskemaskine. Citronsyre vaskemaskine dosering kan også være lidt mindre. Så brug mellem 2-3 spsk. Vaskemaskinen skal naturligvis være tom, når du gør dette.

- Sæt programmet på maskinen til at være 60 eller 95 grader uden forvask.

- Når vaskemaskinen har kørt programmet igennem, kan du bruge vaskemaskinen helt normalt igen.

Køb citronsyre til afkalkning

Har du lavet et godt citronsyre køb og er nu helt klar til afkalkning af alle dine køkkenting? Det er nemlig både muligt at lave afkalkning af elkedel med citronsyre, afkalkning espressomaskine citronsyre og rensning af sølv med citronsyre. Det er egentlig lidt af et vidundermiddel. Ved afkalkning af din kaffemaskine eller elkedel, røres 1 spsk. citronsyre ud i ca. 1 liter vand. Lad blandingen stå i maskinen natten over og langt det meste kalk bør være forsvundet, når du står op igen. Husk at vask maskinen med vand, inden du bruger den.  

Skal du afkalke sølv, kobber og messing? Opløs ca. 1 spsk. citronsyre i 1 liter kogende eller bare varmt vand. Lad dit sølv eller messing service stå i blød i nogle minutter. Brug en børste til at vask dine ting og derefter skyld dem grundigt med vand. Brug pudsemiddel for at rigtig få dem til at skinne som ny igen.

Citronsyre opvaskemaskine

Præcis som vaskemaskinen, kan det være en god idé at afkalke sin opvaskemaskine et par gange om året, så den fungere helt optimalt. Med citronsyre opvaskemaskine er det ret simpelt. Start med at køb citronsyre her hos Grafical. Det er naturligvis leveret super hurtigt, så du ikke skal vente alt får længe med at få afkalket dine hvidevarer. Når du har citronsyren, kan åbnes opvaskemaskinen. Fyld sæberummet op med citronsyre. Kør derefter et helt almindeligt program. Når programmet er færdigt, er din opvaskemaskine afkalket og klar til brug. Husk af gør filteret rent inden brug, og der må naturligvis ikke være service i opvaskemaskinen under brug af opvaskemaskine citronsyre.

Endeløse muligheder med citronsyrer

Citronsyre er et super godt produkt at have i hjemmet, da man kan bruge det til mange gode formål under sin rengøring. Her på siden finder du en god citronsyre pris på alle vores produkter, så du er klar til hovedrengøringen. Vi forhandler blandt andet Borup citronsyre og citronsyre pulver lige her på siden. Hvis du gerne vil vide, hvornår vi har ekstra gode tilbud på vores produkter, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du altid besked på mail, når vi har kampagner på vores rengøringsprodukter. Derudover modtager du også en bonuskode på 10% besparelse på varer, der ikke allerede er nedsat. Hos Grafical har vi også eddikesyre og andet grundrengøring til billige priser.

Rengøring af toilet med citronsyre

Faktisk er citronsyre toilet et ganske godt rengøringsmiddel. Man blander blot citronsyre op med vand, og på den får man en effektiv kalkfjerne som både er miljøvenlig og samtidig lugtfri. Dog er den eneste ulempe ved citron syre, at den ikke sidder fast på lodrette overflader. Derfor er det nødvendigt at sætte toiletpapir i toiletkummen og derefter hælde køb citronsyre på. Så hvis man også selv kan finde ud af at lave blandingen, har man et rigtig godt og billigt afkalkningsmiddel. Det kan også bruges til afkalkning af køkkenmaskiner som f.eks. afkalkning af elkedel, afkalkning af vaskemaskine og afkalkning af kaffemaskine. Her er citronsyre blandingsforhold som tommelfingerregel 1 spiseskefuld citron syre til 1 liter vand (evt. kogende).