Docking station

USB C 4-Port HUB Kensington
Før DKK 519,00
DKK 441,15 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 24-05-2021

USB-C Dock Sandberg - 2xHDMI+1xVGA+USB+PD
På vej til lager

Forventet: 25-05-2021

HP 2013 UltraSlim Docking Station
På lager - Levering 1-3 hverdage
Belkin Thunderbolt 3 Dock Plus
På vej til lager

Forventet: 21-05-2021

USB-C Dock Universal Kensington
Skaffevare

Forventet: 24-05-2021

Med en docking station kombinerer du fordelene ved en bærbar computer og en stationær computer. En docking station tillader dig nemlig at tilkoble din bærbare computer til mange forskellige enheder. Det kan f.eks. være skærme, eksterne harddiske osv. Samtidig kan du lynhurtigt pille din bærbare ud af stationen, når du f.eks. skal have den med til møde, undervisning eller i sommerhuset. En docking station er en genial løsning.

Hvad er en docking station
En docking station er kort og godt en station der tillader dig, at du kan tilslutte mange ting til din bærbare computer kun med brug af et kabel. Skal din bærbare arbejdscomputer f.eks. være koblet til printer, scanner, projektor og flere forskellige skærme på en gang, så er en docking station en rigtig god løsning.
Det samme gælder for gameren. Med en docking station kan du f.eks. tilkoble ekstra skærme til din bærbare og samtidig have eksterne harddiske, tastatur, mus og joystick tilsluttet.

Din docking station gør dig mere mobil
Idet din docking station kun er tilsluttet med en enkelt ledning til din bærbare computer, gør den det nemt hurtigt at tage computeren med på farten, uden at du først skal fumle med en masse ledninger. Det samme gælder, når du skal slutte din computer til igen. En enkelt ledning - og så er du koblet på din docking station og alt dit it-tilbehør.