Docking station

Docking station Lenovo til udsalgspriser. Hurtig levering af dok station lige her ✓ Super kvalitet ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
USB-C Dock Sandberg - 2xHDMI+1xVGA+USB+PD
På vej til lager

Forventet: 10-03-2023

Docking station » Køb Dock til hjemmekontoret her

Med en dockinstation kombinerer du fordelene ved en bærbar computer og en stationær computer. En doggingstation tillader dig nemlig at tilkoble din bærbare computer til mange forskellige enheder. Det kan f.eks. være skærme, eksterne harddiske osv. Samtidig kan du lynhurtigt pille din bærbare ud af stationen, når du f.eks. skal have den med til møde, undervisning eller i sommerhuset. En dock station er en genial løsning.

Hvad er en docking station?

En USB docking station er kort og godt en station der tillader dig, at du kan tilslutte mange ting til din bærbare computer kun med brug af et kabel. Skal din bærbare arbejdscomputer f.eks. være koblet til printer, scanner, projektor og flere forskellige skærme på en gang, så er en dokingstation en rigtig god løsning.
Det samme gælder for gameren. Med en laptop docking station kan du f.eks. tilkoble ekstra skærme til din bærbare og samtidig have eksterne harddiske, tastatur, mus og joystick tilsluttet.

Husk du også kan tilmelde dig nyhedsbrevet, så du kan købe docking station pc til de bedste priser. Vi har nemlig ofte kampagnetilbud og meget andet, som gør at du kan spare endnu mere. Du finder det hele i nyhedsbrevet. Derudover kan du også oprettes som bruger hos Grafical.dk. Alle medlemmer af Grafical.dk optjener 5% i bonus som kan bruges på et fremtidigt køb af en dock. Så sparer du endnu engang lige lidt mere på din docking station laptop.

Flere varianter af dok station

Hos Grafical.dk finder du mange forskellige produkter. På webshoppen har vi nemlig mere end 50.000 forskellige produkter. Det betyder også, at du har muligheden for at vælge mellem flere forskellige laptop dock. På den kan du få præcist det, der passer bedst til dig. Du finder eksempelvis docking stations i kendte mærker som docking station Lenovo og HP docking station. Derudover finder har vi også dock der kan tage forskellige ledninger. Du kan både finde en USB C docking station og en almindelig docking station USB. Leder du efter specifikke laptop lock indenfor de kendte brands, har vi gode priser på både HP ultraslim doking station og Lenovo thinkpad docking station. Vi har det hele til super gode priser lige her på siden. Bestil lagervarer i dag, og vi leverer direkte til din adresse indenfor 1-3 hverdage.

Din dockingstationen gør dig mere mobil

Idet din universal docking station kun er tilsluttet med en enkelt ledning til din bærbare computer, gør den det nemt hurtigt at tage computeren med på farten, uden at du først skal fumle med en masse ledninger. Det samme gælder, når du skal slutte din computer til igen. En enkelt ledning - og så er du koblet på din universal laptop duckingstation og alt dit it-tilbehør.

Se også vores store udvalg af billige USB C kabler. Mangler du andet til computeren har vi også et stort udvalg af adaptere og hubs til Danmarks bedste priser.