Docking station

Docking station Lenovo til udsalgspriser. Hurtig levering af dockingstation lige her ✓ Super kvalitet ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
Sandberg USB-C Dock 2xHDMI+USB+PD
På lager - Levering 1-3 hverdage

Docking station » Køb Dock station til hjemmekontoret her

Med en dockingstation kombinerer du fordelene ved en bærbar computer og en stationær computer. En dock station tillader dig nemlig at tilkoble din bærbare computer til mange forskellige enheder. Det kan f.eks. være skærme, eksterne harddiske osv. Samtidig kan du lynhurtigt pille din bærbare ud af stationen, når du f.eks. skal have den med til møde, undervisning eller i sommerhuset. En dock station er en genial løsning.

Hvad er en docking station?

En USB docking station er kort og godt en station der tillader dig, at du kan tilslutte mange ting til din bærbare computer kun med brug af et kabel. Skal din bærbare arbejdscomputer f.eks. være koblet til printer, scanner, projektor og flere forskellige skærme på en gang, så er en dokingstation en rigtig god løsning.
Det samme gælder for gameren. Med en laptop docking station kan du f.eks. tilkoble ekstra skærme til din bærbare og samtidig have eksterne harddiske, tastatur, mus og joystick tilsluttet.

Husk du også kan tilmelde dig nyhedsbrevet, så du kan købe docking station pc til de bedste priser. Vi har nemlig ofte kampagnetilbud og meget andet, som gør at du kan spare endnu mere. Du finder det hele i nyhedsbrevet. Derudover kan du også oprettes som bruger hos Grafical.dk. Alle medlemmer af Grafical.dk optjener 5% i bonus som kan bruges på et fremtidigt køb af en dock. Så sparer du endnu engang lige lidt mere på din docking station laptop.

Flere varianter af dock station

Hos Grafical.dk finder du mange forskellige produkter. På webshoppen har vi nemlig mere end 50.000 forskellige produkter. Det betyder også, at du har muligheden for at vælge mellem flere forskellige laptop dock. På den kan du få præcist det, der passer bedst til dig. Du finder eksempelvis dockingstation i kendte mærker som docking station Lenovo og HP docking station. Derudover finder har vi også dock der kan tage forskellige ledninger. Du kan både finde en USB C docking station og en almindelig docking station USB. Leder du efter specifikke laptop dock indenfor de kendte brands, har vi gode priser på både HP ultraslim doking station og Lenovo thinkpad docking station. Vi har det hele til super gode priser lige her på siden. Hvis du bestiller lagervarer i dag, så sørger vi for at levere din pakke direkte til din adresse indenfor 1-3 hverdage.

Din dockingstation gør dig mere mobil

Idet din universal docking station kun er tilsluttet med en enkelt ledning til din bærbare computer, gør den det nemt hurtigt at tage computeren med på farten, uden at du først skal fumle med en masse ledninger. Det samme gælder, når du skal slutte din computer til igen. En enkelt ledning - og så er du koblet på din universal laptop dockingstation og alt dit it-tilbehør. Er du i tvivl eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores dygtige kundeservice, så sidder klar til at hjælpe dig enten via mail eller telefon.

Se også vores store udvalg af billige USB C kabler. Mangler du andet til computeren har vi også et stort udvalg af adaptere og hubs til Danmarks bedste priser.

Usb c docking station til forskellige enheder

Dockingstation er en vigtig del af den moderne arbejdsplads og hjemmeunderholdning. En dockingstation fungerer som en hub, der forbinder din laptop, tablet eller smartphone til en række forskellige enheder, såsom en skærm, tastatur, mus og andre tilbehør. Vælg blandt andet en Lenovo docking station, som er ideel til alle, der har brug for at arbejde fra flere forskellige steder eller på forskellige enheder. Du kan også vælge en docking station HP, så du nemt kan skifte mellem enheder og tilbehør, så du kan arbejde mere effektivt og produktivt. En USB dock er også en god løsning til hjemmeunderholdning, da for eksempel en Dell docking station giver dig mulighed for at forbinde flere enheder til din tv-skærm og forbedre din seeroplevelse.

Tilbud på USB docking station

På Grafical.dk tilbyder vi et bredt udvalg af dock station, der passer til forskellige behov og budgetter. Vores docking station til 2 skærme er designet til at være lette at bruge og kan tilsluttes en række forskellige enheder, herunder Windows og Mac-computere, smartphones og tablets. Hvis du ikke vil risikere at gå glip af nogle af vores gode tilbud, så kan du altid skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så får du besked, når der næste gang f.eks. er tilbud på vores IT produkter. Som ny modtager af nyhedsbrevet får du en velkomstgave i form af en rabatkode, du naturligvis kan bruge, når du næste gang du har brug for noget på vores webshop. Samtidig får du adgang til særlige rabatter og tilbud, der kun gælder for nyhedsbrevsmodtagere. Få f.eks. tilbud på Thunderbolt docking station på en af vores momsfrie dage for nyhedsbrevsmodtagere.
Når du er skrevet op til nyhedsbrevet deltager du desuden helt automatisk i lodtrækningen om flere fede præmier et par gange om året. Helt uden at du selv skal gøre noget.