Diverse papirfoldning

Hvis du godt kan lide papirfoldning, og trænger til nye udfordringer, så er her en række forskellige pakker med designpapir eller karton samt opskrifter på, hvordan du folder dem til at blive flotte figurer.  Du kan bl.a. folde flotte diamant ophæng, bogfoldning, kugle ophæng og mange forskellige stjerner. Mange flotte designs fra Vivi Gade, med udstansede kraftigt karton til en meget lav pris.

Diverse papirfoldning finder du her, vi har et meget stort udvalg af papirfoldning. Vi har endda meget mere end du ser herunder. Papirfoldning er blevet mere og mere populært de senere år bl.a. er quilling er rigtig kommet frem i lyset , efter mange års ”standby”, hvor kun få har benyttet sig af færdigheden.

Rigtig mange bruger mange penge på opstart med deres nye hobby, papirfoldning, men det er slet ikke nødvendigt at investere i alt for meget udstyr lige fra starten af. Vi holder ofte tilbud på mange af vores hobbyartikler, hvis du jævnligt tjekker vores tilbud side, vil du kunne finde alt hvad du har brug for – bare billigere. Så kan du vente med at købe fuldt udstyr til fuld pris, til du har prøvet hobbyen først.

Du kan få de mange fine figurer i mange størrelser, hvis du ikke ønsker den for stor eller for lille, er det vigtigt, at du tjekker beskrivelen for varen grundigt, så du ikke får den forkerte størrelse bestilt hjem. Hvis du er i tvivl om noget er der altid mulighed for, at kontakte vores kundeservice, de kan guide dig til det helt rigtige køb.

Vores leveringtid er kort, og meget billig. Vores priser på alle varer er til en fast lav pris, som slår de fleste andre net butikker. Vi har altid 12.000 hobby artikler på lager, derfor kan du altid regne med en hurtig levering.