Vi har et stort udvalg af flydende lim. Der er mange forskellige former for flydende lim. Der er meget kraftigt lim, som f.eks. kontaktlim, tekstillim, sekundlim og montagelim. Der er også lim der er mindre kraftigt, som f.eks. trælim, multilim, tapetklister, bogbinderlim og spraylim.
Rigtig mange bruger sekundlim, kontaktlim eller nogen af de andre meget hurtig tørrende lim. De kan bruges til at lime de fleste materialer sammen. Hvilket gør dem til de mest brugte limer i hjemmet. En almindelig kontakt lim kan lime materialer, som træ, gummi,
styropor, læder, kork,
filt og hård PVC, sammen.
Hvordan fjerner man sekundlim?Sekundlim, superlim, kontaktlim osv. er meget svære at fjerne når det først er tørret ind. Her får du 4 vildt praktiske tips til at fjerne sekundlim, kontaktlim eller superlim.
Tip 1Et rigtig godt tip til at fjerne superlim er ved at bruge acetone. Acetonen går ind og opløser limen, den er ofte brugt i neglelakfjerner også, den er ufarlig i små mængder, men i store mængder er det meget giftigt.
Tip 2Det andet tip er, at putte tingen du skal have fjernet limen fra i fryseren. Det kan lade sig gøre, da superlim osv. ikke er særlig glad for kulde.
Tip 3Det tredje tip er varmt sæbevand. Det er rigtig godt at bruge varmt sæbevand hvis du har limet 2 kropsdele sammen. F.eks. hvis du har limet to fingre sammen er det super godt at bruge sæbevand.
Tip 4 Det fjerde tip er at bruge vegetabilsk olie. Hvis man gnider olien på området i et par minutter går det ind og opløser superlimen, hvilket er det du gerne vil. Dog er det bedst at gøre, hvis du har fået 2 kropsdele limet sammen.
Få inspiration til at bruge flydende limFlydende lim kan bruges til dekorationer. Her har de brugt flydende lim til at samle påskeharer og
påskekyllinger i filt. Det er en super nem måde at samle små hjemmelavede figurer på.
En anden måde at bruge flydende lim på kan du se her: Her har de brugt det til at
lave glasmosaik til at hænge op.