+8.000 KundeanmeldelserPrisgaranti50.000 VarerLevering 1-3 hverdageGratis levering fra 699,-
Borddispenser
Farve
1 stk
1 stk

Borddispenser

Hos Grafical.dk kan du køber borddispensere til servietter. Dispenserne levere en serviet ad gangen hvilket kontrollere forbruget samtidig med at det er hygiejnisk da man kune berører de servietter man bruger. Har du før været  i en pølsevogn, sådan en af dem der står inde på torvet og hvor man altid kan se de faste kunder stå og spise deres pølse? Måske du selv har været henne og få en pølse? Så har du sikkert set en af disse borddispenserer til servietter. Du ser dem også ofte når du tager på McDonald´s, Burger King, Sunset, i en kantine og meget andet.

Borddispenserne fås i mange forskellige farver og mærker. De forhandler mærker som JustOne, Lotus og Bulkysoft. Der er forskellige modeller alt efter hvad du ønsker at bruge din borddispenser til og hvordan du vil have det til at se ud. Borddispenseren leverer kun en serviet af gangen, hvilket gør det meget mere hygiejne venligt. Til din borddispenser skal du selvfølgelig bruge nogen servietter her kan du købe tilhørende bordservietter til din borddispenser.

Borddispenserer er super effektive og billige at bruge. Det er super nemt og økonomisk, da dispenseren kun leverer en serviet af gangen det vil sige at borddispenseren hjælper til at kontrollere forbruget af servietter.

Driver du dit eget industrikøkken? Så er der sikkert en masse ting du skal bruge. Her kan du købe engangs- og cateringartikler super billigt og nemt.

SystemOne, Bulkysoft, sort/transparent, plast, x 20cm
DKK 873,75
   På lager - Levering 1-3 hverdage

DKK 699,00 ekskl. moms
Info/køb
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor:  8.00 - 16.00
Fredag:     8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top