Dekorationsbånd

Dekorationsbånd grøn Bredde 10 mm - 5 meter
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Hos grafical.dk har vi et stort udvalg af spændende hobbyartikler, til yderst favorable priser, og med hurtig levering. Blandt vores 12.000 forskellige hobbyartikler, finder du blandt andet vores udvalg af flotte dekorationsbånd. Vores dekorationsbånd fås i mange flotte mønstre og farver, som fx med hjerter, tern og fodbolde. Vi har også sortiments pakninger, med forskellige dekorationsbånd i, og vi har dekorationsbånd fra det populære Vivi Gade Design. Man bruger ofte dekorationsbånd til at lave fine sløjfer af til kort, dekorationer og bordpynt. Eller måske det skal syes på et af dine sy- projekter. Der er mangle spændende og kreative muligheder med dekorationsbånd. Husk du altid kan kontakte vores kundeservice på vores mail: grafical@grafical.dk hvis du har nogle spørgsmål. Så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Relaterede varer til dekorationsbånd
Hvis du skal lavede hjemmelavede invitationer eller lignende, så kan du tage et kig på vores store udvalg af kort og kuverter. Vi har kort og kuverter i alle regnbuens farver. Du kan lave fine sløjfer af dekorationsbånd, og sy på kortene. Både til bryllup, barnedåb, fødselsdage, og andre festlige arrangementer. Det sætter et fint personligt præg på invitationerne med en sløjfe af dekorationsbånd, og giver et ekstra flot finish. Man kan også binde sløjfer omkring borddekorationer eller lysestager. Det er kun fantasien der sætter grænser.
Hvis du mangler en god saks til dit sy- projekt, så kan du tage et kig på vores store udvalg af forskellige sakse. Her finder du både skræddersakse, børnesakse og mønstersakse. Der er sakse til alverdens formål. Så pas på fingrene og vær' kreativ. Rigtig god fornøjelse :-)