Dækservietter

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af dækservietter. Vælg mellem Airlaid og Silikone, der er ensfarvede eller Dunicel eller papir der er med design på. Du har sikkert mange gange set dækkeservietter, enten har din mor haft dem til at ligge på spisebordet eller måske har du dem selv? De er super effektive og pynter flot på bordet.  Hvis du har et træbord er de næsten ikke til at undvære, et træbord kan der nemlig hurtigt komme mærker i, derfor bruger man disse dækservietter, da de beskytter bordet og pynter flot. Du kan få dem, hvor de er ensfarvede og du kan få dem med mønster. Vi forhandler mange i mærket Dunicel men vi har også mange med mærket Gastro-Line.

Dækservietter er i størrelsen 30x40 og 35x45. De fås i forskellige materialer og rigtig mange forskellige farver. Dog skal du være opmærksom på at billederne kun er vejledende og ikke 100 % den rigtige farve. Husk at læs beskrivelsen, da du der kan finde oplysninger om hvilke du skal være opmærksom på. Dækkeservietter sælges ikke enkeltvis, men sælges i pakker med 100 stk.

Hvis du ikke ønsker, at købe dækservietter men blot almindelige store servietter kan du købe luksus servietter her i størrelsen 40x40 hvis du ønsker andre størrelser har vi også det.

Et godt alternativ til dækservietter kan være en dug, på Grafical.dk kan du købe billige duge i mange farver, mange modeller og mange mærker og kvaliteter.