Color Bar

Color Bar er rivepapir og rivekarton i fantastiske klare og glade farver. Både karton og papir er dobbeltsidet med hvid kerne, det giver et rigtig flot resultat når kernen er hvid. De mønstrede ark er med forskelligt print på begge sider, hvilket giver en sjov effekt til blandt andet ophæng og mobiler. De fås i forskellige størrelser, til billige priser og med hurtig levering.

Man kan lave de flotteste kunstneriske værker ved hjælp af dette rivekarton, og rivepapir. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan udrette. Vi har naturligvis også almindeligt karton og papir, hvis du får brug for dette.
Skal du bruge redskaber til at kunne tegne på det med, så har vi et stort udvalg af forskellige tegneredskaber, som fx tuscher og maling du kan bruge. Det kan gøre dine kunstværker endnu mere spændende at kigge på.

Er du på jagt efter inspiration til hvad du kan bruge sådan noget rivepapir og rivekarton til, kan en idé evt. være at lave en fin kollage med mange forskellige farver... Det kan være du har været på en begivelsesrig ferie, eller du har holdt bryllup, hvor du har en masse billeder fra? Så kan du lave den flotteste kollage til din væg, hvor du klister dine billeder op på nogle forskellige farvede stykker afrevet papir. Det giver en utrolig flot effekt, og giver øjet noget flot at kigge på. Det vil altid være noget øjet fanger, og man kan bruge lang tid på at sidde og beundre det, både pga. billederne, men også pga. de mange flotte farver bagved. Rigtig god fornøjelse :-)