Colgate

Colgate til tilbudspris. Se vores udvalg af Colgate tandpasta og Colgate tandbørste ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Colgate » Køb Colgate produkter på Grafical.dk

Det er vigtigt at sørge for en god mundhygiejne. Colgate producerer en lang række produkter, som kan hjælpe med dette som f.eks. Colgate tandpasta, Colgate tandbørste og Colgate mundskyld. Firmaets mange års erfaring gør, at produkterne er af meget høj kvalitet og er produceret med god mundhygiejne for øje.

Colgate tandpasta er populær hos danskerne

Colgate er som sagt en gammel virksomhed og har i mange år været en favorit i skabet på badeværelset hos danskerne. Colgate logo giver skaber genkendelighed og mange kender deres produkter rigtig godt. Colgate tandpasta og Colgate tandbørste er to af de mest populære produkter, som også er kendt for den gode kvalitet.

Virksomheden blev grundlagt i 1806 af William Colgate, som startede med at sælge sæbe og stearinlys. I 1873 blev de første tandpasta produkter produceret, og siden da har det taget fart. I dag hedder virksomheden Colgate-Palmolive Company, som er en stor amerikansk koncern.

Colgate tandbørste og mundskyld

Hvis du gerne vil sørge for at din mundhygiejne er i orden, er det, udover en tandpasta, vigtigt at have en god Colgate tandbørste som kan kombineres med en Colgate mundskyld. På den måde har man sikret sig nogle produkter i god kvalitet, som også er anerkendt blandt tandlæger og professionelle i branchen. Når man skal vælge sin tandbørste er det også vigtigt, at man tager en med tætsiddende bløde børster, da man ellers kan risikere at skade emaljen på tænderne, ved at benytte en tandbørste med for hårde børstehår.

Tips til god mundhygiejne med Colgate

Det er meget vigtigt at have en sund og rask mund. Hvis ikke, kan man risikere sygdom i munden, dårlig ånde og dyre tandlægeregninger. Hvis man har dårlig sundhed i munden, kan det ofte hænge sammen med sundheden i resten af kroppen. Har du generelt problem med dårlig ånde, kan du finde tyggegummi og pastiller her.

Hvis man bruger følgende råd er man sikret en god og sund mund:

- Selvom det kan give skræk og angst hos nogle, så husk at besøg din tandlæge jævnligt.
- Husk at børste dine tænder morgen og aften med en god Colgate tandbørste, Colgate tandpasta. Kombiner eventuelt med Colgate mundskyld og tandtråd.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde er du altid opdateret med de nyeste tilbud og kampagner på tandpasta Colgate og andre produkter. Hvis der opstår spørgsmål i forbindelse med din bestilling af Colgate produkter, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.