Cappuccino

Cappuccino leveret hurtigt til din adresse til lave priser ✓ God kundeservice ✓ Høj kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Cappuccino » Tilbudspriser på cappuccino

Hos Grafical.dk har vi lækre varianter af cappuccino. Du kan let lave dig en kop cappuccino på kontoret eller derhjemme og føle at du sidder på en café med en kop. Vi har cappuccino pulver i breve som du bare hælder i kogende vand og vupti, så har du en lækker kop kaffe. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, er du altid opdateret på vores tilbud.

Cappuccino - en af flere kaffetyper

Der findes mange kaffetyper på menukortene og på hylderne i supermarkeder. Cafe latte, americano kaffe, macchiato, latte macchiato og mange flere, men hvad er forskellen egentlig på alle disse slags?

Espresso - kvikker op. Espressoen er et lille shot af koncentreret kaffe. Med mængden af vand brugt til hver kop, kan du regulere koncentrationen af din espresso.

Café latte - et musthave på menukortet. Igen har vi espressoen som her fylder 1/3 af kaffekoppen. De sidste 2/3 består af varmdampet mælk, gerne med en smule mælkeskum på toppen, så har du en perfekt kaffe latte.

Dalgona kaffe - nyeste trend. En nyere trend der stammer fra Sydkorea. Den er nem at lave derhjemme. Bland lige dele instant kaffe, sukker og kogende vand og pisk det til en cremet skum. I et glas hælder du mælk i, tilsætter isterninger og en passende mængde Dalgona kaffe skum ovenpå. Perfekt sommerdrik!

Cappuccino - den cremede kaffe. Cappucino er en eftertragtet kaffetype. Cremet. Fyldig. Når du får en cappuccino består din kaffekop af 1/3 espresso, 1/3 varmdampet mælk og 1/3 mælkeskum. Serverer du cappuccino i en bred kaffekop, kan du servere den med lidt chokolade eller kanel drysset på toppen, for at gøre den ekstra lækker. Gem denne cappuccino opskrift, så du altid kan lave en god kop kaffe.

Papkrus til din cappuccino

Hos Grafical.dk finder du cappuccino i sticks og i breve til gode, lave priser og vi leverer det hurtigt til din adresse. Vi har også papkrus, så du altid kan servere en lækker cappuccino til kollegerne på kontoret.

Gå all in på cappuccino med en cappuccino maskine

Vil du være barista i eget hjem, findes der også cappuccino maskiner. Eller faktisk er det en espresso maskine, da en cappuccino består af et shot espresso tilsat dampet mælk. Man skal have lidt god tid til at brygge sin kop kaffe, da det tager ca. 15 minutter at lave en cappuccino på sådan en maskine. Nogle maskiner har også en indbygget mælkesteamer, så du kan opvarme mælken til din cappuccino og andre kaffetyper. Når du skal stampe kaffebønnerne, kan du justere styrken af kaffen, ved at stampe mere eller mindre før du brygger. Du kan altså lave din helt egen personlige kop cappuccino.

Grafical.dk har udstyret til din cappuccino

Du finder alt du skal bruge til din kaffebar, hvad end det er hjemme eller på kontoret. Papkrus, rørepinde, sukker og mælk - du finder alt og endda til kanon gode priser.

Cappuccino FAQ


Hvor kan jeg købe cappuccino?

På Grafical.dk har vi forskellige slags cappucino du kan købe til gode priser.

Hvordan laver jeg cappuccino?

Cappuccino består af et espressoshot og varm mælk. Med vores cappuccino breve kan du nemt få dig en lækker kop kaffe.

Hvorfor drikke en cappuccino?

Det er et lækkert alternativ til den sorte kaffe.

Hvad findes der af cappuccino?

På Grafical.dk har vi cappucino i breve og i sticks, begge til at blande i kogende vand.