Canon Lommeregnere

Til fritidsbrug, skole eller arbejde, kan du her finde billige Canon lommeregnere i alle variationer fra Canon. Til skoletasken kan du vælge blandt sortimentet af Canon lommeregnere. Til arbejde & bogholderi, kan du få Canon bordregnere både med og uden strimmel.

Hvis du ikke har det store krav til din lommeregner, så kan du måske overveje Canon TX-1210E som har et stort display, der er vinklet opad - så skærmen er nemmere at overskue.
Derudover har den også store og slidstærke plast taster med store markeringer.

Hvis man har behov for en strimmelregner til kontoret, så er Canons linje af strimmelregnere meget anerkendt. En af de meste populære modeller er Canon P23-DTSC.

Denne Cannon strimmelregner har et stort LCD display med plads til 12 cifre og kan printe i to farver. Den tilbyder professionelle skatte, forretnings og valutaomregning funktioner. Selve maskinen er udført i en smart sølv metallisk finish som passer ind i hvilken som helst kontor.

Som udgangspunkt bruger den batterier, så den er helt og aldeles trådløs. Men man kan dog tilkøbe en adapter, så man ikke behøver at tænke på batteriforbruget.

Men har behov for en Canon strimmelregner som udskriver hurtigt, så er Canons topmodel Canon MP37-MG en af de hurtigste som Grafical forhandler med print på 4,8 linjer/sekund.
Derudover har den naturligvis mange af de samme funktioner som de andre Canon lommeregnere.

Udover disse Canon lommeregnere, så forhandler Grafical også en lang række andre af Canons produkter som for eksempel blækpatroner og fotopapir. Det kan du finde lige her:

Canon Blækpatroner
https://www.grafical.dk/canon-blaek...

Canon Fotopapir
https://www.grafical.dk/canon-fotop...