Brother Labelprintere

Hvis du er på udkig efter en Brother Labelprinter, så er du kommet til det rette sted. På denne side vil du kunne finde et overblik over de brother labelprintere Grafical forhandler i øjeblikket. Men hvad er forskellen egentlig på Brother Labelprintere og Brother Etiketprintere? Jo, labelprintere er ofte det begreb man bruger om de mindre håndholdte maskiner, som netop er designet til at udskrive små labels til diverse formål. De bruger ofte blot tape. Etiketprintere kan også udskrive de små labels, men de har så også muligheden for at skrive større etiketter som f.eks. adresse eller arkivmappe etiketter. Så de kan altså ofte bruge både tape og fortrykte etiketter fra Brother. Så kort sagt så er en labelprinter ofte en håndholdt maskine, hvorimod etiketprintere ofte er en maskine som er tilsluttet en PC ved skrivebordet.

Så hvis du har mere behov for en etiketprinter, så kan du finde vores udvalg via dette link:

https://www.grafical.dk/brother-eti...

Men som sagt så vil man ofte se maskiner som kan begge dele, og vil muligvis gå igen i begge kategorier. Du kan altid læse en mere detaljeret beskrivelse om de forskellige maskiner i produktets varebeskrivelse.

Så hvis man har brug for at udskrive mindre labels på farten med en håndholdt maskine, så skal man nok kigge på en Brother labelprinter.

Hvis du har dagligt brug for at udskrive labels til erhvervsmæssigt brug, så skulle man måske over en Brother PT-E100VP labelprinter. Labelmaskinen til allround opgaver – også det håndværksmæssige. Den har 168 indbyggede, industrielle symboler giver dig mulighed for at opmærke professionelt. Label tapen holder til både inden- og udendørs brug, findes i mange farver, og som ekstra stærkt klæbende, ekstra fleksible eller som stoftape, så der er god mulighed for at skabe en personlig og professionel label der kan opfylde dit behov. I den medfølgende kuffert er det nemt at opbevare maskinen sammen med adapter og tape, så du har alt ved hånden på farten når det skal bruges.

Hvis du har behov for noget nyt tape til din Brother labelprinter, så kan du besøge dette link:

https://www.grafical.dk/brother-tze...