Brother Fotopapir

Brother fotopapir i mange varianter lige her. Køb billigt dit fotopapir i dag og få det hurtigt leveret. Super kundeservice med +10.000 Trustpilot anmeldelser.

Køb Brother fotopapir til din printer

Står du står og mangler fotopapir til at udskrive dine digitale fotos, har Brother udviklet fotopapir i forskellige variationer, som passer til Brothers blækprintere/-fax. serier. Når man køber brother fotopapir skal man være opmærksom på om man har en laser eller blæk printer. Fotopapir er ofte coated med en ganske tyndt lag plastik, dette vil ofte smelte i en laserprinter! Og det er der vist ingen der har lyst til at opleve.

Så når man vælger brother fotopapir, skal man altså være meget opmærksom på om det er beregnet til en blæk eller laserprinter.  Næsten alt det brother fotopapir vi forhandler er beregnet til en blækprinter. Så der burde ikke opstå nogle problemer. Hvis du har spørgsmål er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Brother printer til Brother fotopapir

Hvis du leder efter en Brother printer, der passer sammen med papiret, kan du se vores udvalg af Brother printere lige her. Vi har også en masse tilbehør til disse printere, som kan være relevant at kigge på for mange. Det kan både være tonerbokse eller trompler, som passer til de forskellige printere, hvis man nu trænger til at få dem skiftet. Tilbehøret til vores Brother printere, kan du finde her.

Gram og vægt på Brother fotopapir

Når de er på plads, så skal man overveje hvad størrelse man ønsker og hvor tykt papiret skal være. Især tykkelsen kan varierer meget, og her er det også vigtigt at være opmærksom. Nogle printere kan have problemer med at “hive” meget tykt papir igennem, og der kan opstå et papirstop i printeren. Så husk at tjekke din printers manuel inden du går ud og køber noget tykt fotopapir. Når man snakker tykkelse på papir, så henviser man ofte til gram vægten på papiret. For eksempel har ganske almindelige kopipapir en gramvægt på 80g. Fotopapir er jo ganske tykt i forhold til, og de vil normalt være på omkring 150-190g.

Men man kan altså købe dem i noget tykkere størrelse, faktisk helt op til 260g. Men husk som sagt at være opmærksom på om din printer kan håndtere så tykt fotopapir. Hvis du kigger på vores webshop kan du finde størrelser i alle mulige varianter. vi sælger faktisk helt ned til 80 gram og helt op til 300 gram. Så der skulle være rig mulighed for at finde det korrekte produkt til dig.  

Skal det være skindende eller mat?

Udover dette, så er fotopapir meget ofte blankt med en skinnende overflade. Hvis man ikke ønsker en meget blank overflade, så skal man kigge på noget “mat” fotopapir. Det vil være beskrevet på hver enkelt vare, enten som glossy som betyder blankt, eller som mat. Det gør nemlig lidt en forskel på billedet, når det er færdig printet. Så det er helt sikkert noget, man skal tage med i overvejelserne, når man gerne selv vil printe sine billeder.