Brother Printere

Hos Grafical.dk finder du Brother Printere i et forskelligt udvalg af trådløse og fastnets, inkjet og laser printere fra Brother, velegnet til både kontor og privat. Du finder bl.a. 4-1 og 3-1 løsninger samt standard printere i denne katagori.  

Mange bruger dagligt Brother printere hver eneste dag på kontoret, og det er også det
Brother er især kendt for, er netop deres meget store udvalg af printere.

Men Brother startede faktisk med at udvikle symaskiner i starten af 1900 tallet og laver dem stadigvæk den dag i dag,  og senere begyndte Brother så med at udvikle skrivemaskiner. De producerede dog deres allersidste skrivemaskine i 2012.

I et samarbejde med det amerikanske firma, Centronics, gik Brother ind i printer markedet i 70’erne. De er i dag især kendt for deres multi funktions printere.  Vi kigger på et par Brother printere i denne artikel.

Hvis man har en mindre virksomhed som måske ikke har det store behov for at printe mange sider dagligt, kan man sagtens nøjes med for eksempel en Brother HL-L2300D. Det er en sort/hvid laserprinter som er driftsikker, lille og smart, og passer perfekt på en hylde eller på skrivebordet.
Den skriver omkring 26 sider pr. minut.

Mange af de printere Brother producere er også trådløse, det kan man ofte se hvis der er et “W” i modelnavnet. Det står for wireless. Men hvad er der så smart ved det? Jo, det smarte ved det er at printeren faktisk ikke behøver at være tilsluttet en computer. Det betyder at printeren blot skal have adgang til det trådløse internet, så kan alle computere på samme netværk hurtigt og nemt få adgang til printeren. Det betyder også at printeren kan placeres mere centralt, da som sagt ikke behøver at være indenfor rækkevidde af en computer. Det kunne være for eksempel være en Brother DCP-1610W.

Ved nogle af disse Brother printere, vil du også kunne se “Duplex” men hvad betyder det helt præcist? Jo, det betyder ganske kort at man kan printe på begge sider af papiret i én arbejdsgang og på den måde spare op til 50 % på papirforbruget.

En anden meget populær område inden for Brother printere er især de såkaldt 3-1 printere som også bliver kaldt “MFP” (multifunktionsprinter) Det smarte ved dem, er at de udover at kan printe normal vis, så kan de også fungere som en kopimaskine samt en scanner. På den måde spare man en masse plads på skrivebordet ved at have flere maskiner i en. Hvis du kigger nærmere på de Brother printere vi forhandler, vil du faktisk også se nogle som bliver beskrevet som en 4-1 printer. Disse printere har også en fax inkluderet. Det er ikke så tit man se dem mere, da fax er ved at være en uddød teknologi. Men hvis du har behov for en fax, kopimaskine, scanner samt en printere, så kan du spare en masse plads ved at købe en af Brothers 4-1 printere.

Så dette var blot en lille gennemgang af de stores sortiment af Brother printere du finder her på siden.

Hvis du leder efter Brother blæk så kan se vores udvalg ved at klikke på dette link:

https://www.grafical.dk/brother-bla...