Brevvægte

Brevvægte til tilbudspriser. Billig brevvægt og pakkevægte i stort udvalg på Grafical.dk ✓ Prisgaranti ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Brevvægt - DYMO M10 med USB op til 10kg
2 anmeldelser
Leveringstid: 1-3 uger

Forventet: 18-04-2024

Brevvægt - DYMO M2 op til 2 kg
Før DKK 709,00
DKK 567,20 pr. Stk
Leveringstid: 1-3 uger

Forventet: 18-04-2024

Pakkevægt - DYMO S50 med USB op til 50kg
Leveringstid: 1-3 uger

Forventet: 18-04-2024

Brevvægt - DYMO M5  med USB op til 5kg
Før DKK 979,00
DKK 783,20 pr. Stk
Leveringstid: 1-3 uger

Forventet: 18-04-2024

Pakkevægt 50 kg - Dymo Scale M50
På vej til lager

Forventet: 21-06-2024

Brevvægte » Digital brevvægt til tilbudspris på Grafical.dk

Grafical.dk har altid udsalgspriser på brevvægt og pakkevægt. Bl.a. brevvægte med solcelle, batterier. I hvid eller aluminium. Pakkevægt som kan veje op til 120 kilos pakker. Gad vide hvem der har opfundet brevvægte. Men smarte det er de. Der er flere som gerne vil købe gamle brevvægte også kaldet en gammeldags brev vægt. Det kan man ikke just kalde den type brevvægt, som vi sælger på webshoppen, for det er alle sammen digital vægt brevvægt fra Dymo.

Har du stadig brug for brevvægte?

Brevvægte bruges i stor stil rundt om i verden. I Danmark snakker man jævnligt om "brevets krise". Der er jo den store konkurrent til brev og brevvægte som hedder mail. Mailen er mere eller mindre ved at overtage den almindelige sendte brevs plads. Og så er brev vægt vel også ved at være en uddøende race, men dog ikke alligevel. Pakker skal der jo stadig sendes og det er oven i købet i stor stil. Flere og flere køber deres varer over nettet. Pakkerne skal ikke på brevvægte men en pakkevægt. Denne type digital vægt kan selvfølgelig tage op til mange flere kg, så du kan finde og påsætte den korrekte porto pakke, så det er anbefalelsesværdigt at bruge sådan en i stedet for en brevvægt.

Vægte til breve og pakker

Det er nu stadig hyggeligt at sende sine julekort eller f.eks. indbydelser med posten. Inden man skal i gang med brevvægte skal man i gang med at sysle med med papir, karton, saks m.v. og derefter skal de i en pæn kuvert inden de skal på brev vægt. Så skal de vejes på brevvægt og til slut kommes der et frimærke på. Brevvægte er jo ikke helt så brugte til at veje breve på længere efter den digitale udvikling har kraftigt reduceret antallet af breve der sendes og dermed ikke længere skal vejes. Så derfor er det ofte en gammel brev vægt man har stående i stedet for nyere og mere moderne digital brevvægte.

Elektronisk brevvægt

Frimærket er nok lidt i samme situation som brevvægte. Andet har taget over. De kan købes elektronisk på mobilen. Det er rigtig smart, at man ikke skal ned på posthuset eller i kiosken og stå i kø for at købe sine frimærker. Det klares i et snuptag på mobilen. Men du kan også bruge vægte til at veje mange andre ting. Derhjemme er køkkenvægten eller brev vægten uundværlig hver fredag til at veje slik af på. Husk også at købe batterier til dine brevvægte.

Dymo brevvægt og pakkevægt

Køb brevvægte online på Grafical.dk. Vi har et fedt udvalg af Dymo pakkevægt og brevvægt til billige priser, god kundeservice og mere end 50.000 produkter på lager med hurtig levering. Prisgaranti og +10.000 Trustpilot anmeldelser. Når du køber brevvægte eller pakkevægt af mærket Dymo, køber du et af verdens mest solgte brev vægt og pakkevægte. Det er en garanti for at kvaliteten er rigtig god, idet deres brevvægt glas er solgt i mange tusinde eksemplarer, og hvis der var problemer med billig brevvægt, så ville Dymo få tusindvis af brev vægt retur.

Hvad koster det at sende et brev vejet med brevvægte?

Det er vigtigt at vide hvilken porto brev eller hvad koster det at sende et brev. Så til brev porto har du brug for en pålidelig digital vægt i form af brevvægte, så du kan sætte det korrekte porto på brev. Så for at få den helt præcise pris, er man nødt til at anvende denne metode. Se også Lommeregnere og Etiketprintere.

Brevvægt som mikrovægt

Et brev vejer typisk meget lidt, nogle ganske få gram. Derfor er en brevvægt også velegnet at bruge som en mikrovægt. Samtidig fylder denne type elektronisk vægt i form af brevvægte ikke ret meget, så den kan måske ikke bruges som en lommevægt, men den er nem at have med sig i tasken på farten. Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde går du aldrig glip af tilbud på brevvægt og andre spændende kampagner på brev vægt. Hvis der opstår spørgsmål i forbindelse med din bestilling, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail og telefon. Husk når du vælger at lave dine indbydelser og julekort helt fra bunden, gælder det udover at have en digital vægt såsom en brevvægt også om at have styr på skriveredskaberne.

Alt om porto og brevsendelse

Har du brug for at sende et brev og er nysgerrig efter at vide, hvad det koster? Hos Grafical.dk gør vi det let for dig at købe porto og finde ud af alt, hvad du behøver at vide om brevsendelse til dette års takster. Med vores brevvægt kan du nemt måle din forsendelse og sikre, at du vælger den korrekte porto. Vi holder dig opdateret med de nyeste takster, så du altid ved, hvad det koster at sende et brev, uanset om det er indenlands eller til udlandet.

For dem, der handler internationalt, har vi også information omkring vægten ('weight' på engelsk) og frankering for internationale forsendelser. Husk, at vægten af dit brev eller pakke er afgørende for prisen på portoen. Med vores brugervenlige værktøjer og ressourcer kan du nemt beregne og købe den nødvendige porto til dit brev eller din pakke, så den når sikkert frem til modtageren.

Hos Grafical.dk forstår vi vigtigheden af effektiv og korrekt brevsendelse, og vi er her for at sikre, at dine breve og pakker bliver sendt afsted uden problemer. Med vores fokus på kvalitetsservice og konkurrencedygtige priser er vi dit go-to sted for alle dine postale behov!