Brabantia

Her ser du vores udvalg af Brabantia produkter. Køb Brabantia affaldsspand lige her. ✓ Hurtig levering ✓ Super kvalitet ✓ Prisgaranti

Brabantia » Køb Brabantia affaldsspand mm. her

Køb Brabantia affaldspande og badeværelsestilbehør hos grafical.dk. Her finder du et stort udvalg af Brabantias produkter, som består af væghængte toiletspande, pedalspande, toiletrulleholder, væghængte toiletbørster, affaldspande til køkkenet og papirkurve. Alle produkter fra Brabantia er fremstillet i et lækkert tidsløst design, som passer ind i de fleste hjem. Brabantia er kendt for at stå indenfor holdbare løsninger og giver dig som forbruger en garanti for, at du køber et produkt, som du kan få glæde af i mange år. Brabantia designer og fremstiller deres varer ud fra tanken "Idéer som er skabt til at holde og et design for livet".

Find din boligindretning med Brabantia

Idag er der meget fokus på indretning i hjemmet som en helhed, hvilket Brabantia også designer deres produkter ud fra. Her får du ensartet kvalitet ind i hjemmet, samtidig med en rød tråd i boligindretningen. Brabantia har et enkelt og stilet look både hos deres badeværelsestilbehør og deres store affaldsspande til køkkenet.
Hvis du søger efter Brabantia pedalspand, kan du vælge imellem fire forskellige farver: Sort, grå, hvid og rød. Pedalspandende findes også i forskellige størrelser: 3L, 5L, 10L og 12L. Brabantias produkter har en plastik ring siddende rundt i bunden, så du undgår at den ridser dit gulv.
Du kan også findes vores udvalg af Brabantia Touch Bin, som er udviklet til at affaldsposen er skjult nede i spanden, så affaldsposen ikke ses uden for spanden. Det er en fryd for øjet, så dit badeværelse fremstår ren og ryddet.

Idag har mange folk væghængte toiletter. Derfor synes vi her hos os, at det er vildt smart, at man også kan få Brabantia toiletspande og toiletbørster der kan hænges op på væggen. Det gør rengøringen meget nemmere og overskuelig. Da man ikke skal bruge tid på at fjerne ting fra gulvet inden rengøringen. Find rengøringsartikler hos Grafical.dk her.

Rengøringstip til Brabantia affaldsspand

Hvis du er træt af fedtede fingre og andre pletter på dine Brabantia affaldsspande, så har vi her et tip, så du kan få dine Brabantia produkter flotte og blanke igen. Den bedste måde at rengøre på, er at rengøre dem ved hjælp af en microfiberklud. Put en dråbe olivenolie på den tørre klud, det fjerner mærker let og forhindrer nye mærker som fingeraftryk, når du bruger dine Brabantia produkter i dagligdagen.

Står du og mangler affaldsposer til din Brabantia pedalspand?

Det er vigtigt, at have gode affaldsposer til din Brabantia skraldespand, så du kan være sikker på, at dit skrald forbliver i posen, når du smider det ud i affaldscontaineren. Hvis du mangler affaldsposer, kan du hos grafical.dk finde et stort udvalg af forskellige affaldsposer og i forskellige størrelser. Find de affaldsposer som passer til netop din skraldespand.  

Ledte du efter toiletpapir til din toiletrulleholder? Når du har købt din Brabantia toiletrulleholder kan du se vores store udvalg af toiletpapir lige her.