Bordskåner

Bordskåner i kork og træ til små priser. Bordskånere i stort udvalg. ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Bordskåner » Super online priser på bordskånere

Billig bordskåner i flere forskellige varianter. Grafical.dk har mange kreative hobbyartikler. Hvide porcelænskakkeler med træ- eller korkrammer. Er i flere størrelser. Super flotte at dekorere med glas- og porcelænstusch i fantastiske farver. Altid faste lave priser. Hos Grafical.dk tilbyder vi et stort udvalg af glas- og porcelænsartikler, som er super nemme at dekorere. Blandt dette kan du her se alle vores bordskånere, med monteret porcelænskakkel.

Bordskåner til gave fra børnene

Bordskånerne er en rigtig god gaveide, og kan bruges til børn helt ned i 3 års alderen. Kaklen kan tages ud af rammen, og males efter ønske. Du kan både bruge vores Glass Ceramic maling, som er en vandbaseret keramikmaling, der er dækkende. Farven påføres og skal derefter hærdes i ovnen ved 160 grader, i 45 minutter.

På kaklen kan du også vælge, at bruge glas- og porcelænstuscher, som giver dig mulighed for at lave dit motiv mere detaljeret. Tuscherne er også vandbaseret, og kan fås i flere tykkelser og farver.

At lave hjemmelavet bordskåner er også et hyggeligt projekt, som kan samle hele familien. Børnene vil i hvert fald synes det var ret sjovt at lave DIY bordskåner, hvor de rigtig kan få lov til at male og tegne. Derudover er en hjemmelavet bordskåner kork også en rigtig hyggelig og personlig gave, så bedsteforældre og andre personer i familien bliver endnu gladere. Hos Grafical.dk finder du alt, du skal bruge til en lav selv bordskåner.

Bordskånere i forskelligt materiale

Hos Grafical.dk finder du bordskånere i forskelligt materiale. Du finder blandt andet både bordskåner i træ og bordskåner i kork til billige priser. Alle vores bordskånere har en midte af porcelæn som kan holde til mange forskellige ting. Så du kan altså både bruge dem som bordskåner til glas og bordskåner til gryder. Køb billig bordskåner med korkramme eller bordskåner træ til hurtig levering og billig fragt. Bestiller du lagervarer i dag, levere vi indenfor 1-3 hverdage direkte til din adresse.

Hjælp til din bordskåner?

Køber du ind for institution, fås både bordskånere, samt maling og tuscher i store sortimenter, hvor du kan spare penge. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet hos Grafical.dk. Så får du altid besked, når vores hobbykampagner starter, så du kan spare ekstra på din næste træ bordskåner eller kork bordskåner. Der er nemlig ikke noget mere træls, at mangle en bordskåner. For man kan ikke bare sætte gryden direkte på bordet.

Lad børnene slippe deres kreative evner løs. God gaveidé til forældre og bedsteforældre. Der er ikke noget bedre, end at få en gave, der er lavet med kærlighed og omtanke. Lav en ny bordskåner hvert år med børnene, og se deres udvikling fra år til år.

Glem ikke at trærammen også kan males. Hertil anbefaler vi vores Plus Color, som findes i et hav af farver og sortimenter. En rigtig flot vandbaseret maling, som tørrer hurtigt op.