Bordskånere

Grafical.dk har mange kreative hobbyartikler.  Hvide porcelænskakkeler med træ- eller korkrammer. Er i flere størrelser. Super flotte at dekorere med glas- og porcelænstusch i fantastiske farver. Altid faste lave priser.  Hos Grafical.dk tilbyder vi et stort udvalg af glas- og porcelænsartikler, som er super nemme at dekorere. Blandt dette kan du her se alle vores bordskånere, med monteret porcelænskakkel.

Bordskånerne er en rigtig god gaveide, og kan bruges til børn helt ned i 3 års alderen. Kaklen kan tages ud af rammen, og males efter ønske. Du kan både bruge vores Glass Ceramic maling, som er en vandbaseret keramikmaling, der er dækkende. Farven påføres og skal derefter hærdes i ovnen ved 160 grader, i 45 minutter.

På kaklen kan du også vælge, at bruge glas- og porcelænstuscher, som giver dig mulighed for at lave dit motiv mere detaljeret. Tuscherne er også vandbaseret, og kan fås i flere tykkelser og farver.

Køber du ind for institution, fås både bordskånere, samt maling og tuscher i store sortimenter, hvor du kan spare penge.

Lad børnene slippe deres kreative evner løs. God gaveidé til forældre og bedsteforældre. Der er ikke noget bedre, end at få en gave, der er lavet med kærlighed og omtanke. Lav en ny bordskåner hvert år med børnene, og se deres udvikling fra år til år.

Glem ikke at trærammen også kan males. Hertil anbefaler vi vores Plus Color, som findes i et hav af farver og sortimenter. En rigtig flot vandbaseret maling, som tørrer hurtigt op.