Bomuldsstof 140 g/kvm

Stof bredde 145 cm 140 g/m2 grøn | 1 løbende meter
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Hos Grafical.dk har vi over 12.000 forskellige hobbyartikler til yderst favorable priser og med hurtig levering.
Vores bomuldsstof 140 g/kvm er i god kvalitet og er 100% bomuld, i ens farver, eller med flotte print fra Vivi Gade Designs flotte serie der hedder Skagen.
Husk at Bomulsstoffet 140g/kvm krymper ca. 5% i vask. Det er ikke så godt, når man har syet sine fine gardiner færdigt, og man vasker dem første gang, hvis de så krymper, og ikke passer i størrelsen mere. Du kan evt. vaske stoffet inden du går igang med at sy.
Stoffet leveres i ét helt stykke, uanset antal meter, dog max. 10 meter.

Når du er færdig med dit projekt, kan det være du har lyst til at sætte et personligt præg på det. Det kan du gøre ved hjælp af vores tekstilmaling i alle regnbuens farver.
Vi har også andre muligheder indenfor dekorering af dit bomuldsstof 140 g/kvm.  Tag evt. et kig på alle vores flotte perler. Der er alle mulige forskellige slags perler. Lige fra glasperler, lerperler, plastikperler og rørperler, til pailletter og  træperler.
Der er ingen grænser for hvad man kan finde på at lave af spændende ting. Og med hjælp fra alle de forskellige varer på vores hjemmeside, kan du komme godt igang med dit projekt. Husk vi har kundeservice som altid vil hjælpe dig, med de spørgsmål du end må have. Vores e- mail er: grafical@grafical.dk og vores telefon nummer er: 97407644. Rigtig god fornøjelse :-)