Blå overtrækssko

Her kan du købe blå overtrækssko til billige priser. Vi har et stort udvalg af de kendte overtrækssko, som du måske dagligt tager på, når du afleverer dit barn i daginstitutionen eller bruger på dit arbejde. De fås i forskellige størrelser, så de passer til voksne med både store og små fødder. Engangs skoovertræk findes også i hvid samt i en udgave, hvor det faktisk er en overtræksstøvle, idet den er ekstra lang.

Du kan vælge blå overtrækssko i størrelser fra 36 cm og op til 41 cm, som er ekstra lange. Når du skal vælge overtrækssko størrelse, vil du se at de ofte står som Large eller XL. Her vil L passe til en sko størrelse  35 til 41 og Ekstra Large passer til en sko størrelse 42-45. Du vil også kunne finde nogle "one-size" skoovertræk med elastik der vil passe de fleste.

På Grafical.dk kan du kun købe blå overtrækssko online. Vi sender dem over hele landet til samme billige fragtpris. Hvis du alligevel hellere vil købe dem i en fysisk butik, så kan du måske finde blå skoovertræk i forretninger såsom Harald Nyborg, Silvan, Biltema eller måske Matas.

Hvis der er vådt på gulvet eller der er tale om glatte flisegulve, så kan de blå overtrækssko eller overtræksfutter godt være glatte at gå rundt med, så du risikerer at glide og falde. Derfor har vi også nogle skoovertræk, der er ekstra skridsikre samt overtræksstøvler med skridhæmmende tape under.

Hvis du skal købe blå overtrækssko som kan genbruges flere gange eventuelt til en børnehave, vuggestue, skole eller lignende, så kan du med fordel vælge nogle ekstra kraftige overtrækssko, så de holder længere og ikke går i stykker lige så hurtigt. Disse holdbare engangs overtrækssko er næsten dobbelt så tykke som de almindelige blå overtræksfutter.

Problemer med larm, så se vores store udvalg af ørepropper her.