Bivoks

Bivoks - Billig bivoks til lysfremstilling, kosmetik mm. ✓ Stort udvalg ✓ Din leverandør på nettet ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Bivoks tilbud » Gør dit bivoks køb på Grafical.dk

Gør dine bivoks køb hos Grafical og slip for besværet med at slæbe det hjem. Vi sender din billige bivoks lige til døren - det er sikkert, billigt nemt og lynhurtigt. Lagervarer leveres inden for 1 til 3 hverdage. Vi har både flydende bivoks og ren bivoks blok i vores sortiment, foruden plader med bivoks i forskellige farver, der er lette at bruge til lynhurtige hjemmelavede bivokslys.

Bivoks har mange forskellige anvendelsesmuligheder og nedenfor har vi samlet lidt eksempler på disse. Men der findes naturligvis mange flere måder, du kan anvende bi voks på.

Hjemmelavede bivoks lys

Det er nemt at lave hjemmelavede lys af bivoks. Du kan enten bruge en af vores væger til bivoks og dyppe den i flydende bivoks indtil på gammeldags manér, eller du kan bruge en af vores plader og forsigtigt folde dem til et bivokslys (husk væge). Der kan være noget dejligt afslappende i at lave sin egne lys ved at dyppe væger i flydende voks. Det er endda en proces du kan lave sammen med dine børn. Da det kan tage lidt tid, anbefaler vi, at du sætter en god film på, og så kan I sidde og lave lys sammen samtidig. Pas dog på, at I ikke brænder jer på den flydende voks.

Vil du gerne give dit lys en bestemt farve? Så se vores store udvalg af forskellige lysfarver.

Bivoks til træ

Du kan bruge bivoks til at behandle træ med. Brug f.eks. bivoks til møbler af træ. Bivoksen forsegler træet ved at mætte det, så det bliver vandskyende og mere modstandsdygtigt. Du kan polere bivoksen op efter end påføring. Værk opmærksom på at det kan kræve flere lag bivoks inden træet er mættet. Du kan både anvende ren bivoks blok eller flydende bivoks til behandling af træ med bivoks, men den flydende er klart lettest at arbejde med. Alternativt kan du bruge sæbespåner til at beskytte dit ubehandlede trægulv med. På Grafical.dk har vi naturligvis et stort udvalg af sæbespåner.

Hvad er bivoks?

Bi voks produceres af bier på bagkroppen og er faktisk ganske små skel, som vokser ud af bien. Bierne bruger voksen til at bygge deres bo af i form af vokstavler. Bivoksen kommer hovedsageligt fra honningbien, humlebien og bien uden brod. Men den voks som den mest almindelige er helt klart den som kommer fra honningbien. Bi voks kan bruges til mange forskellige ting såsom at fremstille sine egne lys, men også til behandling af træ med bivoks og faktisk også beton.

Bivoks til beton

Beton er stærkt men også samtidig sugende. Hvis du vil forhindre dit betongulv eller f.eks. krukker du har støbt i beton i at suge fugt til sig, der senere kan sprænges, hvis de f.eks. står udenfor i minusgrader, så bør du beskytte overfladen på dit beton med bivoks. Den beskyttende bivoks smøres på med en tør bomuldsklud. Bivoksen mætter overfladen og gør den vandskyende og modstandsdygtig over for snavs og pletter. Bemærk at du typisk skal give din betonoverglade et par lag af bivoks inden den er helt mættet. Vi anbefaler flydende bivoks til beton.

Vil du gerne selv støbe i beton? Så se vores store udvalg inden for betonstøbning lige her. Du finder både beton og støbeforme her, så det er nemt at komme i gang.

Bivoks kan bruges til mange ting

Du kan bruge bi voks til meget andet end lys, betonbordplader, træmøbler mv. F.eks. kan du brug bivoks til lys og læder behandling. Eller du kan lave hjemmelavet læbepomade med bi voks eller bruge det til andre former for kosmetik.

Fandt du ikke det du stod og manglede? Eller har du brug for hjælp med at finde den korrekte form for bivoks? Så tøv ikke med at ringe eller skrive til vores søde medarbejdere i kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig,

Er du på udkig efter gode tilbud på køb bivoks? Så kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev. ikke alene får du så besked, når vi har gode tilbud, du får også adgang til tilbud, der kun gælder for nyhedsbrevsmodtagere. Oven i købet deltagere du automatisk i lodtrækningen om fede gaver flere gange om året.