Sæbespåner

Sæbespåner til tilbudspris. Køb sæbespåner eller brun sæbe med hurtig levering lige her ✓ Lave priser ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Sæbespåner » Køb sæbespåner til trægulv på tilbud

Køb sæbespåner online hos Grafical og få dem leveret til døren, det er ikke blot en billig måde at køb hvide sæbespåner på, det er også nemt. Hos Grafical finder du også et bred udvalg af andre former for rengøringsmidler og rengøringsartikler. Vi har et stort udvalg af sæbe spåner til mange forskellige formål. Nogle bruger sæbespåner til læder, gulve, møbler, fodbad eller til at rense sår med. Klik dig igennem vores sortiment og finde den type sæbespåner, som du står og mangler. Når du har gennemført din bestilling, sørger vi for at sende din ordre direkte til dig, hurtigt og sikkert.

Hvad er sæbespåner lavet af?

Sæbespåner er tynde flager af sæbemasse der let kan opløses i vand. Sæbespåner rengører og fedter hvorimod Sulfo rengører og affedter. Derfor er der mange der bruger sæbespånser til træmøbler, trægulve og til lædermøbler såsom sofaer. Hvornår skal man bruge sæbespåner? Sæbespåner kan som nævnt ovenfor bruges på trægulve, træmøbler og lædermøbler, der har godt af at blive fedtet ind, som en del af deres rengøring. Det giver nemlig en "blød" overflade, der samtidig er smudsafvisende.

Rens ubehandlet trægulv med sæbespåner

Ubehandlet trægulv, sæbespåner og knofedt. Tre ting der hører sammen. Ubehandlede trægulve skal med jævne mellemrum vedligeholdes, så der ikke kommer pletter på dem. Et ubehandlet trægulv bliver nemlig hurtigt gråt i udseende, idet det suger al mulig skidt til sig, hvis du ikke har behandlet det med sæbespåner.

Vær opmærksom inden du bruger sæbespåner til trægulv Inden du går i gang med rengøringen, skal du tage et grundigt kig på dit ubehandlede trægulv. Ser gulvet tørt ud, kan du gå i gang med sæbespåner, der er den bedste måde at holde et ubehandlet trægulv ved lige. Ser gulvet derimod fedtet ud, så bør du i stedet have gang i universalrengøringen og en god gulvmoppe. Det samme skal du, hvis dit trægulv er lakeret.

Nu kan du går i gang med at rense dit trægulv. Du starter med nogle sæbespåner til trægulv, som du herefter opløser grundt i varmt vand. Følg doseringshenvisningen på indpakningen. Der kan være forskel fra mærke til mærke. Sørg for at sæbespånerne er helt opløst inden  du går i gang med at vaske. Er dit gulv meget beskidt? Så anvend en hård børste og skrub igennem. Opløs gerne dobbelt så mange sæbespåner som anvist i tilfælde af svært snavsede gulve.

Rengøring af træmøbler med sæbespåner

Inden du går i gang med at bruge sæbespåner til møbler - især sæbespåner til træmøbler - skal du vide, om møblerne er blevet olieret for nylig. Der skal nemlig gå mindst fem dage fra du har olieret et møbel til du f.eks. kan gå i gang med behandling af bordplade med sæbespåner eller lignende. Brug af sæbespåner til møbler følger i høj grad de samme forskrifter som brugen til trægulve. Vi anbefaler altid at du bruger bløde børster til behandling af bordplade med træspåner.

Rens sofa med sæbespåner

Du kan rengøre din lædersofa og andre lædermøbler med sæbespåner. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle former for sæbespåner der egner sig til læderpleje. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du, inden du bruger sæbespåner til lædermøbler, tester på et stykke læder, der ikke er specielt synlig.
Når du skal i gang med rengøringen, så anbefaler vi at bruge en blød børste og udelukkende bruge skummet fra de opløste sæbespåner til rengøring af læderet. Smør sæbeskummet på ved hjælp af cirkelbevægelser. Når du har smurt hele overfladen, lader du det tørre i ca. 5 minutter inden du tørrer efter med en tør bomuldsklud (f.eks. et viskestykke). Herefter kan du polere møblet.

Sæbespåner til tøjvask

Du kan naturligvis også bruge sæbespåner til tøjvask. Vær dog opmærksom på, at du ikke kan komme dem i en vaskemaskine men udelukkende bruge dem til tøjvask i hånden. Sæbespåner kan bruges til finvask ved 30-40 grader af f.eks. uldkunsstof og stof der er strygefrit. Til rigtig uld er det også yderst anvendeligt. Det samme gælder vask af bomuld ved 60 grader i hånden.

Er der forskel på brun sæbe og sæbespåner?

Ja. Brun sæbe er basisk med en pH-værdi på ca. 13-14. Brun sæbe anvendes på keramiske overflader, stenoverflader, klinkegulve, grillriste og ovnplader, hvor det efterlader en sæbefilm over overfladen. Bemærk at det desuden opløser maling.
Sæbespåner derimod kan bruges på f.eks. træ, læder og lignende materialer til rengøring og behandling.

Kan jeg lave fodbad med sæbespåner?

Ja. Sæbespåner er glimrende til at lave et fodbad med. Bruger du sæbespåner til fodbad anbefaler vi at du anvender færre flager i din opløsning end du ville til rengøring. Vær opmærksom på, at du ikke bør rense sår med sæbespåner, da det kan udtørre såret og dermed forsinke helningsprocessen. Du bør ikke anvende sæbespåner til sår eller betændelser.