Berol

Hos grafical.dk kan du få de velkendte Berol tuscher i alle regnbuens farver. De er super gode at male med, og de er helt perfekte til billedkunst timerne, da man kan få træklods- holdere til at sætte dem i. Hvem husker ikke tilbage til billedkunsttimerne i folkeskolen, hvor man havde rækkevis af disse Berol tuscher til rådighed i skabene. Berol tuscherne fås i pakker med 12 stk. og i 24 stk. og man kan købe et sæt med en træklods holder og 12 stk. tuscher i både de tykke og i de tynde størrelser. De tynde er 0,6 mm og de tykke er 1,7 mm.

Tuscherne er vandbaserede og meget robuste, de er derfor yderst velegnede til børn. Det er en klar tusch, som har ventileret sikkerhedslåg.

Berol Colourfine tuscher er med ventileret sikkerhedslåg og har en fin spids på blot 0.6 mm, dette gør at de er velegnet til detaljeret farve og tegning. Berol Colourfine er med vaskbar blæk, og det kan vaskes ud af de fleste stoffer samt hænder.

Mangler du noget godt tegnepapir, så se vores store udvalg af forskellige slags papirer. Vi har hos Grafical hurtig levering og altid gode priser.

Hvis du mangler andre former for farver eller maling, så se vores store udvalg. Det er herligt at lade kreativiteten få frit spil, og bare begive sig ud i den spændende verden af muligheder og flotte farver.