Bantex Lommer & Omslag

Lynlåslomme Bantex PVC A4 0,14 mm (10)
Leveringstid: 1-3 uger

Forventet: 19-04-2024

Her finder du plastlommer fra Bantex til ethvert formål. Vælg imellem flere forskellige modeller. Bl.a. Visitkortlommer, fotolommer, CD lommer, lynlåslommer mm.


Her finder du vores sortiment af Bantex plastlommer og Bantex plastomslag.

De er utrolige populære på næsten alle typer af kontor i verdenen. og det er der en god grund til.

Men hvad er forskellen på en bantex lomme og en bantex omslag ?

En plastlomme (og det er ikke bare Bantex, men generelt) er normalvis en lomme som har huller til arkivering i ringbind og brevordnere. Derudover er der ofte kun en åbning i toppen af lommen.
Derimod er plastomslag ofte uden huller, og har åbning i både top og siden. Så de vil ofte bruges til at holde styr på løse papirark på skrivebordet i stedet for i en ringbind eller brevordner.

Dette er de mest normale former for plastlommer samt omsalg, men de kan fås i mange størrelser og typer. Bantex forhandler også de såkaldte  “kataloglommer”, som er faktisk er samme princip som almindelig plastlommer, forskellen er dog at kataloglommer har en meget større kapacitet end normal vis. De kan for eksempel også indeholde småting såsom nøgler eller måske et katalog (deraf navnet) De har sågar også en handy lynlås lukning, så disse ting ikke falder ud ved et uheld.

Derudover har bantex og CD lommer, foto lommer, og visitkortlommer i deres sortiment.

Hvis du er på udkig efter fotolommer i den normale størrelse 10x15cm, så finder du dem her:

https://www.grafical.dk/fotolomme-k...

Ligesom med plastlommer er de forsynet med huller til aktivering, lige til at indsætte i foto ringbindet.

Hvis du gerne vil have styr på visitkortene du modtager, så vil det måske også være en ide at investere i visitkortlommer. Ligesom almindelige plastlommer, er de lige til at sætte i et ringbind.

Dem finder du her:

https://www.grafical.dk/visitkortlo...