Bageartikler

Bageartikler - Lave priser og hurtig levering

Grafical.dk har et bredt udvalg af bageartikler såsom bage- og madpakkepapir. Herunder finder du bageforme, bagepapir i ark og rulle, madpakkepapir i ark og rulle, mellemlægspapir og snitmønsterpapir. Vi har mange forskellige bageforme, vælg blandt andet mellem muffinsforme, muffinsforme i hjerter og forme til lagkagebunde. Her får du meget for pengene, super skarpe priser og kvaliteten i top. Muffinsformene kan fås i aluminium og papir alt efter hvilken slags du vælger. Se også vores store udvalg af udstikkersæt og udstikkere.

Madpakkepapir, mellemlægspapir lige meget hvad vi kalder det ved vi alle hvad der snakkes om. Det er et lille rektanglet pergamentpapir til at lægge mellem rugbrødene i madpakken. Madpakkepapiret har været kendt i mange ord og er blevet brugt af mange tusinde hver dag. Vi holder meget af at have andet med i madpakken, der kan disse frugtposer være super gode, de holder dit frugt frisk hele dagen, så det ikke bliver træls og kedeligt.

Mmmh, hvem elsker ikke duften af nybagte boller? Det er noget vi alle elsker, om vinteren og til fødselsdage bliver det ofte brugt sammen med varm kakao, det er lækkert og noget vi alle elsker. Dog kan de nybagte boller ikke komme af sig selv, de skal igennem en lang process. Alle ingredienser skal blandes, dejen skal æltes, dejen skal hæve og dejen skal formes og derefter hæve igen. Når alt det er overstået er tiden kommet til at putte dem i ovnen. Til det skal der bruges bageplade og bagepapir. Bagepapir kan købes her hos Grafical.dk. Er du vild med at bage og gør det ofte? så har du måske brug for nyt udstyr, vi har et stort udvalg af bager artikler og kageæsker. Perfekt til dig der elsker at bage, både kage og brød.