Babygarn

Super billigt babygarn i ekstra blød kvalitet. Dette lækre garn er i 100% australsk merinould, som du kan finde i flere flotte pastelfarver. Vælger du dette garn, anbefaler vi at bruge pind størrelse 2-3. Babygarnet kan vaskes ved 30 grader.

Skal du være mor, farmor, mormor, bedstemor eller oldemor, så kan du fordrive den lange ventetid med at lave lækkert strik til den lille nye. Hertil er vores babygarn ekstremt populært, både på grund af blødheden og en god kvalitet i garn, som giver dejlig varme. Babygarnet kan du selvfølgelig få i baby lyserød og lyseblå, men der er også mange andre flotte farver som gul, grøn, beige, creme mv.

Ideerne er mange, og der er masser af søde projekter at kunne lave, som kan bringe glæde. Udover det oplagte som søde strikkede trøjer og huer, så bruger mange også babygarnet til flotte strikkede babytæpper eller søde hæklede hagesmækker og dyr. Du kan selvfølgelig også få billige strikkepinde og hæklenåle her på webshoppen, så du har alt hvad du skal bruge, når du modtager garnet.

Udover det fine babygarn, har vi også mange andre garnvarianter at tilbyde dig. Du kan få billigt bomulds- og uldgarn i flere tykkelser og farver. Mangler du varme sokker til den kolde vinter,  ja så er der også lækkert strømpegarn, som du kan få stor glæde af.  Strømpegarnet er som babygarnet lavet i uld, og giver derfor en dejlig varm følelse som beklædning.  Varierende farver samt ensartet farve er at finde i strømpegarn, så her kan du slå dig løs med lidt af hvert i dit mønster på strømpen.