Aluminiumsform

Aluminiumsformene kan anvendes til alle fødevarer og tåler temperature på -40 grader C til + 40 grader C. Ved temperature på 350 grader C skal man være opmærksom på at de max kan holde til det i 5 timer. Aluminiumsformene har en stor plads i de danske køkkener. De kan bruges til rigtig mange forskellige ting og kan enten genbruges eller smides ud efter brug. Alle vores aluminiumsforme er fødevaregodkendte og til konkurrence dygtige priser.

Snap-on lågene er lavet i et materiale der primært anvendes når der snakkes om fødevarer. Materialet hedde A-pet og er et termoplastisk produkt, som øger holdbarheden af fødevarerne. Lågene er lavet i klar A-pet plast således du kan se fødevarerne uden at løfte låget. Låg er en vigtig ting i køkkenet. Der findes mange forskellige slags låg, her kan du finde låg i form af folie.

Hvis du elsker at lave mad og gerne vil lave med til store forsamlinger, men bliver nødt til at lave noget af maden på forhånd er en termo transportkasse en god løsning, den holder dit mad varmt og lækkert i flere timer. Mange bruger også disse termokasser når der skal laves kød til mange mennesker. Hvis kødet har været i ovnen pakke det ind og ligges i en termokasse, så bliver kødet ikke tørt og kedeligt når det skal spises.

Aluminiumsforme bruges dog ofte til bagning. Det kan være bagning af franskbrød, rugbrød eller kage, alt slags bagning kan laves i aluminiumsforme. De er super effektive til varmetemperaturer, men bestemt også lave temperaturer. Nogen bruger bagepapir i bunden af formene og andre gør ikke, begge dele er lige holdbare, dog synes nogen at det er lettere at få bagværket op når der er bagepapir i bunden er aluminiumsformen.