Afdækning

Under afdækning i personlig hygiejne finder du blandt andet dispensere til lejepapir, hagesmække, lejepapir, spisestykker, steril afdækning, tandlæge servietter og meget mere. Vi sælger mange af produkterne i flere varianter og i flere størrelser.

Masser af afdækningsprodukter til beskyttelse

En af de mest populære produkter i varegruppe afdækning, er det såkaldte “lejepapir” hvis man ikke er bekendt med dette produkt, så er der blot tale om afdækningspapir til beskyttelse af brikse og undersøgelses borde. Man kan ligeledes skaffe dispensere som kan indeholde lejepapir, så det altid er hurtigt og nemt tilgængeligt. Derudover kan du også finde forklæder, hagesmække til børn, diverse underlag og meget mere.

Gode tæpper til afdækning

Et andet populært produkt er engangs tæpper fra Barrier. Her er der tale et blødt og behageligt tæppe til engangsbrug. Disse tæpper kan med fordel anvendes til diverse klinikker f.eks. wellness og hudplejeklinikker, hvor tæppet også kan være et økonomisk og hygiejnisk alternativ til traditionelle tæpper. De er ligeledes pakket Individuelt, så de er nemme at håndtere og dele ud. Bemærk at disse tæpper ikke er sterile.

Afdækning hos tandlægen

I relation til klinikker, kan du også finde servietter til brug i tandlægeklinikker. Tandlæge servietter er velegnet til at beskytte tøjet udet et tandlægebesøg. De er super nemme at bruge, og efter brug kan de bare smides ud. Servietterne fås i flere forskellige farver, så tandlægeklikken aldrig ser kedelig ud.

Dette var blot et lille udpluk af de afdæknings produkter, vi forhandler. Tag et kig på hele varegruppen på siden her, og find det afdækning, du søger. Vi har altid gode priser på vores produkter og leverer hurtigt.

Har du brug for afdækning til dine gulve for at beskytte mod kørestolens hjul, kan du finder vores plastikunderlag kontorudvalg lige her. Hvis du har brug for andet beskyttelse som påklædning, kan du finde vores kategori af beklædning her.