Æggebægre | Æggebakker

Æggebægre klar til din morgenmad. Se også vores billige æggebakker til sortering af æg. ✓ Høj kvalitet ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Æggebægre » Køb æggebægere og æggebakker online her

Køb æggebægre og æggebakker billigt på Grafical.dk. Her finder du et udvalg af æggebægere i keramik, bambus, plastik eller pap. Man kan købe æggebære i enkelt styks eller en pakke med helt op til 1600 styk. Du finder også vores æggebakker sortering i keramik eller pap. Du kan købe æggebakker, som er lavet ud af genbrugspap, her finder du en til 20 styk og en til 12 styk.

Køb dine æggebægere og æggebakker online på Grafical.dk

På Grafical.dk kan du blandt andet finde æggebægre i glaseret keramik. Disse giver dig muligheden for at designe dine egne flotte æggebægre, hvor du kan købe porcelænstusser eller maling, så du kan designe dine egne sjove æggebægre. Hvis du ønsker en flot æggebakke sortering til dine æg, kan man også købe en æggebakke i glaseret keramik, som du også kan male med vores tusser eller maling til porcelæn. Så har du et flot æggesæt, som du enten kan give i gave, eller som man kan sætte på brunchbordet, når man for eksempel får fødselsdagsgæster. Et morgenmåltid med æg i hjemmelavet æggebager, skaber en hyggelig og personlig stemning rundt om bordet. Bestil dine æggebægre i dag og få dem leveret lige til døren.

Vi har også æggebærger i plastik i vores sortiment, så hvis man står og skal have flere gæster eller man måske arbejder i restaurationsbranchen, så er disse meget praktiske, da de er lige til at smide ud, så man derfor ikke står med en masse æggebægre, som skal vaskes op og som vælter i opvaskemaskinen.

Vær kreativ med æggebakker

På Grafical.dk kan man også købe maling eller tusser, så du kan være kreativ med æggebakker pap. Man kan lave rigtig mange sjove ting ud af æggebakkerne. Man kan blandt andet lave en larve, ud af en hel lang side. Dertil kan jeg anbefale at købe sjove rullende øjne og lave piberenser som følehorn. Mangler du lim, så finder du også det her på hjemmesiden. Når du i forvejen har købt alle materialerne, kan man også lave søde mariehøner eller edderkopper, hvor man kan bruge piberenserne som ben. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan lave med æggebakker genbrug. Køb æggebakker og ægge bæger online på Grafical.dk i dag og få dine varer leveret hurtigt.

Spørgsmål til æggebærer eller æggebakker til salg online

Har du spørgsmål til vores æggebægre eller æggebakker pap, så sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så optjener du 5% på hver gang du handler på vores shop og samtidig kan du få besked, når der er ekstra gode tilbud på dine ynglings varer.