A3 Ringbind

Her kan du købe A3 ringbind i enten højformat eller bredformat. Ringbind A3 fås i farven sort og de har 4 stærke ringe med en ringdiameter på 40 mm samt 55 mm ryg. Det er mærket ELBA fra Bantex som har produceret A3 ringbindene, og det er jo nogle velkendte mærker indenfor mapper såsom ringordnere. Begge A3 mapper er produceret af 100% genbrugspapir, som efterfølgende er betrukket med sort vinyl.

A3 ringbind er rigtig gode til at arkiverer A3 papir og dokumenter i, uden at skulle bukke dem først. Størrelsen eller formatet på A3 er 297 x 420 mm eller 29,7 x 42 cm. Vores ringbind A3 er derfor lidt større end disse mål, så ikke papirene stikker ud af mapperne.

Bag på ringbind A3 på den 5 cm bredde ryg har ringordneren en rygetik eller mapperyg, som sidder i en gennemsigtig plastlomme, så du kan skrive på ryglabelen, hvad der er i dit A3 ringbind.

Er det ikke lige A3 ringbind du søger, har vi også en række andre mapper i A3 format såsom portfoliomappe, elastikmappe, demomappe, indstiksmappe m.v. I varegruppen A3 Mapper kan du se hele udvalget af ringbind og mapper i A3 format.

Indeni A3 ringbindet er der 4 kraftige ringe på 4 cm, som kan holde op til cirka 300 ark A3 papir i 80 gram.