Z-Notes

Varegruppe med stort udvalg af Z-Notes. Vælg 3M Post-it znotes i mange størrelser og farver. Fordelen ved z notes er at deres z form gør, at de kan sidde i en dispenser, så de er nemme at tage en seddel ad gangen i modsætning til de traditionelle Post-it blokke, hvor du skal bruge 2 hænder for at tage en notes seddel. Vi har de fleste modeller fast på lager og leverer hurtigt direkte til din adresse til en billig fragtpris.

Du kan også købe Z-Notes, der er miljøvenlige idet de er produceret af genbrugspapir også kaldet recycle. Vi har også blandede pakker med Post it z notes, hvor du får 6 forskellige farver såsom den almindelige gul, orange, pink, lilla og grøn. Vi har også pakker med særlige farvetemaer såsom Jewel Pop, der er kraftige pang farver såsom rød, gul og blå eller du kan købe znotes blokkene i samme farve i andre specielle farver såsom Fushia, der er en kraftig lilla eller en lavendel farve.

Sidst men ikke mindst har vi pakker, hvor du både får nogle Post-it Z-Notes blokke samt en Millenium dispenser med samtidig. Disse blokke er oven i købet recycled, så du er god ved klimaet.