Wacom

Wacom produkter kan du købe lige her. Find Wacom tablet, Wacom tegneplade mm. ✓ Skarpe priser ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Wacom » Køb her i din online Wacom Danmark butik

På Grafical.dk kan du finde et bredt udvalg af Wacom produkter. Wacom er et særdeles anerkendt brand i branchen og er garanti for solide produkter i høj kvalitet. Med produkter fra Wacom giver man designere, kunstnere og udviklere ubegrænsede muligheder med de avancerede og digitale værktøjer. Wacom Danmark producerer blandt andet Wacom tegneplade, Wacom tablet, Wacom pen og Wacom board. Alt det man er vant til at gøre på et stykke papir er nu muligt at gøre på en skærm.

Lav en tegning med Wacom tablet

Hvis man skal udtrykke sig kreativt er det at tegne en meget gammel og genial måde at gøre det på. Med en Wacom tegneplade kan du lave digitale animationer som er helt præcise. Derudover giver produktet dig også mulighed for at dele dine værker med venner og bekendte via de sociale medier. Du kan have det rigtig sjovt og samtidig slippe din kreativitet løs med alt lige fra penne, tablets og tegneplader. Læg en ordre i dag, og vi sørger for at levere din bestilling direkte hjem til din dør, hurtigt og nemt.

Skab nye designs med Wacom tablet

Hvis du er vant til at arbejde med grafisk design eller har ambitioner om at skabe noget helt nyt og unikt, kan en Wacom drawing tablet hjælpe dig på vej. Vi har et bredt udvalg af Wacom Intuos som kan hjælpe dig med at tage dine designs til helt nye højder. Dette gælder uanset om du er professionel og arbejder med tøj eller avanceret grafik, men også selvom det bare er et hobbyprojekt, hvor du gerne vil dygtiggøre dig endnu mere, er det oplagt med en Wacom tegneplade.

Er du mere til de traditionelle redskaber til undervisning og møder? Så tag et kig på vores udvalg af whiteboards.

Skriv dine idéer ned på en Wacom tegneplade

Vi kender nok alle sammen situationen, hvor man sidder til et foredrag, konference eller til noget undervisning, hvor man pludselig gerne vil have skrevet nogle guldkorn ned. Med et Wacom board kan du lynhurtigt skrive dine idéer og notater ned, gemme dem digital og evt. gemme dem i clouden, så du altid har backup af dine noter. Ved hjælp af Wacom One eller Wacom Bamboo Tablet og en god Wacom pen kan du lynhurtigt overføre dine ting digitalt.

Derudover er tegneplader også rigtig gode til at redigere billeder på. Hvis bare du har den det rigtige udstyr og software kan du lynhurtigt redigere og retouchere billeder, som du gerne vil. Hjemmearbejde- og undervisning har også vundet meget mere frem den seneste tid, og derfor kan Wacom tablets og tegneplader være særdeles oplagte både for underviser og elev. På den måde er det nemt hurtigt at visualisere og forklare det man gerne vil.

Hvad er en Wacom tegneplade?

En Wacom tegneplade er et digitalt værktøj, som professionelle designere, illustratører og grafikere bruger til at skitsere, tegne og designe direkte på en computer. Med en særlig pen kan man lave præcise bevægelser og få en naturlig tegneoplevelse, som det kendes fra papir og blyant.

Er Wacom tegneplader kun for professionelle?

Nej, absolut ikke! Selvom mange professionelle sværger til Wacom, er deres tegneplader også yderst velegnede for begyndere eller hobbykunstnere. Med forskellige prisniveauer og modeller at vælge imellem, er der en Wacom tegneplade for enhver, uanset erfaringsniveau.

På Grafical.dk kan du blandt andet også finde et stort udvalg af Touch Pens.