Vlieseline

Vlieseline til tilbudspris. Gør dit vlieseline køb til en skarp pris her ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Vlieseline » Køb billig Vliseline på Grafical.dk

Her kan du finde vores udvalg af vlieseline. Her kan du finde billig vlieseline, som kan bruges til netop dit behov. Vi har flere forskellige vlieseline ruller, som du kan få leveret direkte hjem til hoveddøren - hurtigt og  nemt. Hvis du har spørgsmål til produkterne eller har brug for hjælp til at gennemføre din bestilling, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon, som altid sidder klar til at hjælpe dig videre.

Hvad er vlieseline?

Vlieseline er måske ikke noget alle har hørt om, men det kaldes også indlægsstof. På den ene side af vlieseline er der lim på, som smelter når det varmes op. På den måde kan vha. strygning sætte det på det stof man ønsker. Man kan købe vlieseline i mange forskellige typer som f.eks. dobbeltklæbende vlieseline, fleksibelt eller fast bånd. Vlieseline blev i sint tid opfundet af Freudenberg, som under 1. verdenskrig var nødt til at ændre sin produktion, da læder ikke længere var optimalt. Materialet endte de med at kalde for vlieda som kommer fra det tyske "wie Leder", og det er derfor, at vi i dag kalder det for vlieseline.

Hvordan stryger man vlieseline på?

Når man skal stryge vlieseline er det en god tommelfingerregel ikke at stryge med alt for høj varme. Derudover er det en god idé at lægge noget stof imellem strygejernet og vlieselinen, så man ikke kommer til at stryge direkte på limen, hvis man kommer til at vende vlieselinen forkert. Derudover er det vigtigt, at man følger vejledningen til den vlieseline man har købt, da nogle former for vlieseline skal styges uden damp og andre med damp.

Vender min vliseline rigtigt?

Ofte har siden med lim små dutter på sig. Hvis du er i tvivl, kan du prøve at køre håndfladen henover vlieseline, og så kan du hurtigt mærke hvilken side der er limsiden. Husk altid at bruge stof eller et strygestykke mellem strygejernet og vliseline, da de sikrer dig det bedste resultat.

Huske at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er det altid sikker på at modtage gode tilbud på vlieseline køb og samtidig blive informeret når vi kører andre spændende kampagner.