Vinkelmåler

Vinkelmåler til billige priser. Køb vinkelmåler til landets bedste priser ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Vinkelmåler » God pris på vinkelmåler

Stort udvalg af vinkelmåler online til billige priser. Vi har bl.a. Linex og også store vinkelmålere til tavler. Grafical.dk har også et kæmpe sortiment af linealer og passere. Har du noget som skal "vinkles" skal du købe din vinkelmåler hos Grafical.dk.
Med vores udvalg skal du nok finde en vinkelmåler som passer til dit behov. Matematiklæreren vil nok blive glad hvis hele klassen endelig kunne præstere at have vinkelmåler med alle sammen og så på samme dag.

Det kunne der godt startes et lille væddemål om. Hvem har ikke med og hvem har. Dem som taber burde bøde med en lækker kage til hele klassen. Når de har glemt deres vinkelmåler tilpas mange gange og bagt tilpas mange kager til klassen kan det jo være at de snart begynder at huske den. Er du håndværker har du måske mere brug for en digital vinkelmåler.

Vinkelmåler eller formler - find vinklerne på den ene eller den anden måde

Der findes forskellige formler til beregning af en vinkel i en trekant, både retvinklet trekant, stump og spids. Det kræver en lommeregner der kan regne med sinus og cosinus, som er matematiske funktioner indenfor trigonometrien. Ja, man kan nærmest kalde dem for et vinkelmåler værktøj. De beskriver forholdet mellem siderne i en retvinklet trekant. I en trekant med en ret vinkel, vil en stump vinkel kunne findes ved på sin lommeregner at taste: sin=a/c, hvor a er siden i trekanten, overfor den vinkel du gerne vil udregne. Hvis du kender to ud af tre vinkler i en trekant, kan du finde den tredje ved at trække dem fra 180. Det kan du fordi en trekant altid består af 180 grader, fordelt på de 3 vinkler. Det er en smart vinkel beregner at huske på. Hvis en vinkel måler 90 grader og en anden vinkel måler 45 grader, vil den tredje være en 45 grader vinkel. 90 + 45 + 45 = 180.

Lyder det her som en alt for kompliceret måde at finde vinkel trekant på? Så er det heldigt at der findes så smart et gradmåler værktøj som en vinkelmåler, som endda kan købes billigt hos Grafical.dk og være leveret hos dig lynhurtigt. En vinkelmåler fylder ingenting, men er virkelig brugbar for dig der går i skole. Læg din vinkelmåler så den vandrette streg flugter med trekantens bundlinje og aflæs graderne som trekantens side 'peger' på, så har du vinklen på trekantens hjørne.

En vinkelmåler er en del af det gode grej

Og det kan jo ikke være nemmere og billigere end at gå ind på Grafical.dk og købe din nye vinkelmåler og måske finder man også ud af at det ville være meget rart med sin helt egen kuglepen og blyant for den sags skyld. Vi har et kæmpe udvalg af kuglepenne i lige den farve og tykkelse du ønsker.

Alt det andet i penalhuset, udover en vinkelmåler

Ud i den virkelige verden med et nyt proppet penalhus med lækre skriveredskaber. Og oven i det hele kunne du jo som en ekstra gerning supplere med din helt egen limstift og du har sparet en hulens masse penge ved at handle hos Grafical.dk.

Som en lille belønning til dig selv kunne du også lige bestille lidt godt til ganen i form af en æske chokolade eller måske nogle karameller.

Vinkelmåler FAQ

Læs de mest stillede spørgsmål om vinkelmåler her

Hvad er en vinkelmåler?

En vinkelmåler er en trekantet lineal, som du kan afmåle vinkler med.

Hvor kan jeg købe en vinkelmåler?

Find forskellige vinkelmåler på Grafical.dk. Vi leverer hurtigt og billigt hjem til dig.

Hvordan bruger man en vinkelmåler?

Når du skal måle størrelsen på en vinkel, skal du lægge din vinkelmåler så den vandrette streg flugter med den ene streg på den vinkel du skal finde. Vinklens anden streg vil nu pege på et punkt på vinkelmåleren, som du skal aflæse. Tallet er din vinkel.

Hvor stor er en vinkelmåler?

De fleste af vores vinkelmålere er mellem 10 og 24 cm på det længste led af trekanten.

Hvad er en nautisk vinkelmåler?

En nautisk vinkelmåler, også kendt som en nautisk alidade, er et navigationsinstrument, der bruges til at måle vinkler på himlen i forhold til horisonten. Den primære anvendelse af en nautisk vinkelmåler er i søfart og navigation til at bestemme vinkler mellem himmellegemer, såsom stjerner eller planeter, og horisonten.

Nautiske vinkelmålere er designet til at hjælpe navigatører med at bestemme deres position på havet ved at foretage observationsbaserede målinger. De bruges i forbindelse med himmelobservationer og særligt med den måling, der kaldes en højdevinkel. En højdevinkel er vinklen mellem et himmellegeme og horisonten set fra et bestemt sted på jorden.

Nautiske vinkelmålere kan have forskellige former og størrelser, men de har typisk en skala og en visningsmekanisme, der gør det muligt for navigatøren at måle og aflæse vinkler præcist. Disse instrumenter kan være både manuelle og automatiserede.

Selvom moderne teknologi som GPS har revolutioneret navigation, har nautiske vinkelmålere stadig en vigtig plads inden for søfart og er stadig i brug i situationer, hvor nøjagtigheden af positionen er kritisk, eller hvor andre midler til navigation måske ikke er tilgængelige.