Verbatim Harddiske

Hvis man har behov for større lagringshukommelse kan man finde det her i denne varegruppe. Her finder man nemlig Grafical’s udvalg af harddiske fra Verbatim. Man kan både få interne og eksterne harddiske med lagringsplads fra 500 GB helt op til 4 TB - skal bare tilkobles med USB til computeren.

Hvis man har behov for at have en harddisk med på farten, så kunne man eventuelt overveje en Verbatim Hard Drive “Store N Go” Her er der tale om en transportabel harddisk som giver lagring med høj ydeevne ved hjælp af en USB 3.0 hvilket kan giver op til 10 gange hurtigere dataoverførsel end USB 2.0. Dens glatte og smarte design ser pænt ud på det moderne skrivebord og vil også være det perfekte tilbehør til den bærbare computer. Denne Verbatim harddisk kræver ikke ekstern strømforsyning for at køre, det er blot plug and play.

Disse eksterne Verbatim harddiske kan skaffes i flere forskellige flotte farver, som for eksempel sølv, sort, pink og blå. Så man kan sikkert finde en der passer til ens humør og personlighed.

Verbatim er især kendt for deres harddiske, cd’er og USB nøgler. Men de fremstiller faktisk også en række batterier. Dem kan man finde via nedenstående link:

https://www.grafical.dk/verbatim-ba...