Vaskemiddel

Køb flydende vaskemiddel og vaskekapsler til tilbudspriser. Bestil online i dag og få hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ Stort udvalg ✓ Lav fragt

Vaskemiddel » Find flydende vaskemiddel tilbud her

Vi har ofte tilbud på flydende vaskemiddel og vaskepulver, så hold øje med siden her eller tilmeld vores nyhedsbrev. En gennemsnits familie har gang i vaskemaskinen ca. 400 gange om året - det er omkring 7,5 gange pr. uge. Så man kommer hurtigt til at bruge rigtig meget vaske middel. Her på grafical.dk finder du både Neutral vaskemiddel, Omo vaskemiddel og flydende vaskemiddel fra mærkerne Ecolab, Diversey og Green Care.

Søger du et ekstra godt Neutral vaskemiddel tilbud, kan du se vores store udvalg af Neutral produkter lige her.

Hvad indeholder vaskemiddel?

Vaskemidler består typisk af forskellige kemiske stoffer så som enzymer, kalkbindere og andre vaskeaktive stoffer. Disse har alle deres egne funktioner. Vaskeaktive stoffer er ofte sæbe som gør tøjet rent. Enzymerne gør det langt nemmere for de vaskeaktive stoffer at rengøre tøjet. Kalkbindere holder kalken i vandet således at det ikke sætter sig fast i tøjet. Nogle vaskemidler indeholder også blegemidler som bruges til ekstra svære pletter så som rødvin, te og kaffe. Du kan også købe enzymfri vaskemiddel. Et eksempel her kunne være uld vaskemiddel, som bruges til uld, silke eller andre sarte tekstiler, som skal vaskes ved skånevask.

Skal man vælge flydende vaskemiddel eller vaskepulver?

Der har været en langvarig debat om, hvilken type vaske middel der er bedst - vaskepulver eller flydende vaskemiddel. Efter en hel del undersøgelser er man kommet frem til at både vaskepulver og flydende vaskemiddel renser ret effektivt. Der er virkelig ingen målbar forskel. Hvis du er tilfreds med dit nuværende type vaskemiddel, så kan man lige så godt blive ved med at bruge det. Vaskepulver vil dog ofte næsten altid være billigere pr. vask end flydende vaskemiddel. 

Hvis du leder efter imprægnering vaskemiddel, kan du kigge under vores varegruppe der hedder tøjvask, har finder du imprægnering som bruges til den afsluttende behandling af vandafvisende beklædningsgenstande, som regntøj, sportsbeklædning m.m.

Vaskemiddel tilbud

Hvad end du skal bruge enzymfrit vaskemiddel til uld, vaskemiddel til overtøj, sport, dyner eller noget helt andet, så finder du altid et godt flydende vaskemiddel tilbud eller vaskekapsler til super billige priser på Grafical.dk. Husk at du ikke må glemme at tilmelde dig vores nyhedsbrev! Ved at gøre dette, sikrer du dig, at du altid får besked direkte i din indbakke, når vi har skarpe priser på miljøvenligt vaskemiddel eller kampagner på andre spændende varegrupper. Du kan også tilmelde dig som bruger. Det er ganske gratis og for hver bestilling du laver optjener du 5% i bonus, som du kan gøre brug af på en fremtidig ordre. På den måde kan du altid spare lidt ekstra når du handler her hos os.

Miljøvenlig vaskemiddel

Du kan finde lige nøjagtigt det vaske middel du skal bruger her på Grafical. Vi har både vaskemiddel uden parfume samt miljøvenligt vaskemiddel. Vaskepulver sælges sædvanligvis i kartonemballage, som er let at genanvende, hvorimod flydende vaskemiddel ofte sælges i plastikflasker hvilket bestemt ikke er miljøvenligt at bortskaffe. Når du køber et godt tilbud vaskemiddel, så er du altid sikret en hurtig levering, såfremt at du bestiller vaske midler der er på lager.

Grafical forhandler udover vaskemiddel tilbud en lang række rengøringsmidler, se også vores udvalg af opvasketabs.

Vaskemiddel FAQ

Se de ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Hvor skal vaskemiddel og skyllemiddel hen?

Der er tre forskellige rum i en skuffe i vaskemaskinen, som man trækker ud. Det kan selvfølgelig se forskelligt ud på de forskellige vaskemaskiner, men oftest er det første rum til venstre, der hvor man hælder vaskepulver i. Det andet rum er til skyllemiddel og det sidste rum er til flydende vaskemiddel.

Hvad er forskellen på vaskepulver og flydende vaskemiddel?

Vasker du en almindelig tøjvask, så kommer det ikke så nøje om det er pulver er flydende form. Hvis din vaskemaskine ikke indtager vand nok eller du har puttet for meget pulver i vaskemaskinen, så kan der forekomme rester af sæbe på dit tøj. Vaskepulver bliver også mest brugt hvis man skal lave iltblegning, da det ikke fungerer så godt hvis vaskemidlet er flydende.

Hvad er forskellen på flydende vaskemiddel og skyllemiddel?

Vaskemiddel hjælper med at fjerne skidt, snavs og bakterier, hvorimod skyllemiddel blødgør tøjet, så det ikke bliver stiv og kradser på huden. Har du let til allergi, er det bedst at undlade skyllemiddel.

Hvor kan man købe vaskemiddel?

Du kan finde et stort udvalg af vaskemidler og andre rengøringsmidler på Grafical.dk til Danmarks bedste priser.