Vaskemiddel

Vaskemiddel - flydende Tex 758 - 10l med Enzyme
Før DKK 1.089,00
DKK 980,10 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 16-12-2021

Clax Plus G 33C1 Vaskemiddel - 20 liter
Skaffevare

Forventet: 16-12-2021

Vaskemiddel Clax 200G free 10l
Skaffevare

Forventet: 16-12-2021

Cleanline Skyllemiddel til Ovne - 10 liter
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vi har ofte tilbud på flydende vaskemiddel og vaskepulver, så hold øje med siden her eller tilmeld vores nyhedsbrev. En gennemsnits familie har gang i vaskemaskinen ca. 400 gange om året - det er omkring 7,5 gange pr. uge. Så man kommer hurtigt til at bruge rigtig meget vaskemiddel. 

Vaskemidler består typisk af forskellige kemiske stoffer så som enzymer, kalkbindere og andre vaskeaktive stoffer. Disse har alle deres egne funktioner. Vaskeaktive stoffer er ofte sæbe som gør tøjet rent. Enzymerne gør det langt nemmere for de vaskeaktive stoffer at rengøre tøjet. Kalkbindere holder kalken i vandet således at det ikke sætter sig fast i tøjet. Nogle vaskemidler indeholder også blegemidler som bruges til ekstra svære pletter så som rødvin, te og kaffe

Skal man vælge flydende vaskemiddel eller vaskepulver ?
Der har været en langvarig debat om, hvilken type vaskemiddel der er bedst - vaskepulver eller flydende vaskemiddel. Efter en hel del undersøgelser er man kommet frem til at både vaskepulver og flydende vaskemiddel renser ret effektivt. Der er virkelig ingen målbar forskel. Hvis du er tilfreds med dit nuværende type vaskemiddel, så kan man lige så godt blive ved med at bruge det. Vaskepulver vil dog ofte næsten altid være billigere pr. vask end flydende vaskemiddel. 

Miljømæssig påvirkning
Vaskepulver sælges sædvanligvis i kartonemballage, som er let at genanvende, hvorimod flydende vaskemiddel ofte sælges i plastikflasker hvilket bestemt ikke er miljøvenligt at bortskaffe. 

Grafical forhandler en lang række rengørings midler, se også vores udvalg af kalkfjerner.