Vakuumposer

Vakuumposer til top kvalitet. Billige Vakuumposer i alle mål. ✓ Udsalgspriser ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Vakuumposer » Kæmpe udvalg i Vakuumposer

Se vores store udvalg af vakuumposer i mange forskellige størrelser. Du kan bruge vakuumposer til mad eksempelvis til at pakke kød, charcuteri og bageriprodukter i. Normalt bliver denne typer poser brugt professionelt i industrien, da de fleste af dem har en glat inderside. På grund af den glatte inderside kan vi ikke anbefale dig at anvende disse vakuumposer til almindelige husholdningsmaskiner som sous vide, idet poserne til disse maskiner skal være rillet eller nopret indvendigt, for at maskinen har tilstrækkeligt med kraft til at suge luften ud. Men arbejder du i et større køkken og eller en større produktion kan vi helt sikkert anbefale at tage et kig på vores billige vakuumposer til mad.

Vakuumposer til mad forlænger holdbarheden

En vakuumpose bruges til at fjerne ilten omkring de fødevarer, der pakkes i posen. Det bevirker, at maden kan holde sig længere i vakuumposer end i traditionelle fødevaregodkendte plastposer. En ekstra fordel ved at bruge en vakuumpose, er at det er meget lettere at opbevare med, der ligger i poser uden ilt. Der er plads til utrolig meget mad i en fryser eller lastbil, hvis man benytter sig af vakuum poser.

De fleste af vores vakuumposer er fødevaregodkendte og egner sig derfor godt til mad som fjerkræ, fisk osv. Vakuumposerne kan købes i flere forskellige størrelser og tykkelser, så der er med garanti en vakuumpose, der dækker dine behov.

Vi har også almindelige poser til fødevarer, som du kan bruge i hjemmet. Der er også fryseposer, hvis du gerne vil have dine fødevarer i fryseren.

Køb Vakuumposer til super priser

Alle vores vakuumposer sælges til fordelagtige priser. Hvis du gerne vil vide, hvornår vi har kampagnetilbud på disse billig vakuumposer, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her hos Grafical. Så er du sikker på, at få at vide, hvornår de helt store tilbud på vakuumposer mad er lige om hjørnet. Derudover sparer du også 10% på din ordre med bonuskoden fra nyhedsbrevet. Så kan du sagtens køb vakuumposer med rigtig god samvittighed.

Se også vores store udvalg af billige lynlåsposer til fødevarer lige her.

Hjælp til Vakuumposer?

Er du ikke helt sikker på, hvilke billig vakuumposer du skal have fat i? Der er altid rigtig gode informationer at hente i varetitlen og varebeskrivelsen, så du ikke er tvivl om målene på vores vakuumposer. Har du ellers spørgsmål til vores vakuumposer fødevarer, kan vores kundeservice helt sikkert hjælpe dig. Tag et kig her på siden, og find et gode vakuumposer tilbud lige her på siden.