Væv

Køb væv til brugt pris online på Grafical.dk. Alt i væve til salg. Billige priser på bordvæv og væveudstyr. Alt på lager. +10.000 Trustpilot anmeldelser. Grafical.dk har mange kreative hobbyartikler. Her er der blomstervæv, perlevæv, butterfly loom og  væve inkl. kam og skytter. Der er kamme, skytter alene. Så nu kan den kreative side findes frem. Altid faste lave priser.

Hvad skal du vælge - ny eller brugt væv?

Er du nybegynder indenfor vævning, har du måske ikke lyst til at bruge mange penge på et nyt væv køb. På nettet kan du måske købe en brugt væv, og jeg har da nogle gange set brugte væve til salg. Men hvorfor vælge en brugt væv, når vi har nye væve til salg til rigtigt billige priser.

Kam på en væv - hvad hedder det?
En kam på en væv kaldes sjovt nok en vævekam.

Væve til salg

De væve som vi sælger mest på Grafical.dk kaldes rammevæv eller en væveramme, men vi har også en perlevæv begge dele er en bordvæv i modsætning til en stor kontramarch væv med flere skafter og tramper også kaldet en skaftevæv.

Hvad kan du væve

Du kan bruge din væv til at væve et lille tæppe såsom et kludetæppe eller vævet stof. Vil du i gang med at fremstille vævede tæpper eller et rund tæppe, har du måske brug for diy gulvtæppe eller vejledning til vævning opsætning af trend på væv til fremstillingen af et vævet tæppe, så følger der brugsanvisning og vejledning med de forskellige væve, som vi sælger på shoppen.

Vi sælger bl.a. en rammevæv, hvor du både får vaev og væveudstyr såsom vævekam, skytter og trendsnor med i pakken samt diy vævning opsætning.