Væv

Væv til meget skarpe priser. Køb også dine vævekam på Grafical.dk ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Væv til billige priser » Køb væve hos os

Køb væv til brugt pris online på Grafical.dk. Alt i væve til salg. Billige priser på bordvæv og væveudstyr. Alt på lager. +10.000 Trustpilot anmeldelser. Grafical.dk har mange kreative hobbyartikler. Her er der blomstervæv, perlevæv, butterfly loom og væve inkl. kam og skytter. Der er kamme, skytter alene. Så nu kan den kreative side findes frem. Altid faste lave priser.

Hvad er en væv?

Når man væver laver man garn om til diverse tekstiler såsom halstørklæder og vægtæpper. Det at væve er en meget gammel teknik, som stort set ikke har ændret sig. Med tiden er teknikken dog blevet forbedret en smule og automatiseret på større maskiner. En kam på en væv kaldes sjovt nok en vævekam. Der findes flere forskellige typer væve, men på Grafical.dk er det primært rammevæve vi sælger.

Dette skal du bruge til at væve med

- Garn som der er velegnet til at væve med.
- Bomuldsgarn til trådning.
- En god vævekam
- Stoppenål
- En væv af god kvalitet

Hvilken type væv skal jeg vælge?

De væve som vi sælger mest på Grafical.dk kaldes rammevæv eller en væveramme, men vi har også en perlevæv begge dele er en bordvæv i modsætning til en stor kontramarch væv med flere skafter og tramper også kaldet en skaftevæv. Er du nybegynder indenfor vævning, har du måske ikke lyst til at bruge mange penge på et nyt væv køb. På nettet kan du måske købe en brugt væv, og jeg har da nogle gange set brugte væve til salg. Men hvorfor vælge en brugt væv, når vi har nye væve til salg til rigtigt billige priser. En væv til børn er også en rigtig god idé til at bruge nogle hyggelige timer sammen. Nogle er endda så kreative at lav din egen væv.

Hvad kan man lave med en væv?

Du kan bruge din væv til at væve et lille tæppe såsom et kludetæppe eller vævet stof. Vil du i gang med at fremstille vævede tæpper eller et rund tæppe, har du måske brug for diy gulvtæppe eller vejledning til vævning opsætning af trend på væv til fremstillingen af et vævet tæppe, så følger der brugsanvisning og vejledning med de forskellige væve, som vi sælger på shoppen. Vi sælger bl.a. en rammevæv, hvor du både får vaev og væveudstyr såsom vævekam, skytter og trendsnor med i pakken samt diy vævning opsætning.