Transparent papir

Nobo Transparenter A4 - Til blæk printer - 50 stk
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Her finder du transparent papir til billige priser. Vælg mellem transparent papir til laser, inkjet, og kopi - farve eller sort/hvid. Vi fører nogle af de mest populære mærker på markedet som Esselte og Sigel. Og vi har naturligvis altid hurtig levering lige til døren og priser

Transparent papir bruges til meget andet end overheads
Transparent papir også kaldet transparenter og overheadprojektorer hører unægtelig sammen. Fælles for de to er det, at de begge er ved at miste deres oprindelige formål. Men både overheadprojektoreren og det transparente papir til overheadprojektor har fundet nye formål med årene. Opfinderne af transparent papir, havde f.eks. næppe tænkt på, at det var perfekt, når der skal laves kager. Her kan transparent papir bruges som støtte, når der skal bygges og gøres ved. De dygtige konditorer i tv står altid med deres fine ruller med plast som er beregnet og fremstillet til formålet. De siger dog også tit at man hjemme i sit eget køkken snilt kan bruge et plastchartek. Det er her at transparent papir kommer ind i billedet.
Transparent papir kan også bruges til diverse hobbyting. Har du måske gang i det nye dukkehus til de små mini dukker og mangler kun at sætte vinduer i. Her kan også bruges transparenter, nemlig til glas i det flotte hus. Så transparenter kan bruges til mange forskellige ting.
En af fordelene ved transparent papir er at man kan klippe det til i lige netop den størrelse som man ønsker. Derfor er transparent papir nemt at arbejde med.