Transparent papir

Transparent papir og overhead papir til tilbudspris. Lav flotte print på transperanter ✓ Hurtig levering ✓ Skarpe priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Transparenter » Køb transparent papir til printer

På Grafical.dk kan du finde et bredt udvalg af transparenter i flere forskellige størrelser og typer. Vi forhandler blandt andet transparenter til inkjet og transparenter til overhead. Se vores udvalg og bestil til de skarpeste priser. Så sørger vi for, at din ordre bliver leveret direkte hjem til din hoveddør - hurtigt og nemt.

Hvad er transparent papir?

Transparenter kaldes også for transparent papir eller overhead papir, og mange forbinder det nok med skoletiden. Da blev transparent papir ofte brugt sammen med en overheadprojektor, når underviseren skulle lave en præsentation, hvor vedkommende havde tegnet på transparenterne med en tusch i hånden. I dag bliver overhead papir ikke brugt på samme måde, da mange køber transparent papir til printer i stedet for, så man slipper for at tegne og i stedet kan printe direkte på sine transparenter. Faktisk er der også nogle som køber transparenter, når der skal bages, da transparent papir er rigtig god til at støtte, hvis man skal opbygge en flot kage. Man kan også købe kageplast, men transperent er et rigtig godt alternativ. Hvis du mangler noget til hurtigt at kunne tegne og forklare på, er en flipover tavle et særdeles godt valg.

I vores udvalg kan du finde transparenter til inkjet, laser og kopi i farve eller til sort/hvid. Vi har nogle af de mest anerkendte brands på markedet inden for transparent papir såsom Esselte, Dataline og Xerox. Det betyder, at du altid får transparenter i god kvalitet, som kan leve op til dine forventninger.

Transparent papir til den kreative sjæl

Hvis man er god til at tænke kreativt, finder man ud af, at transparenter også kan bruges til andre kreative projekter end dets oprindelige formål. Transparenter kan nemlig også anvendes til små vinduer i dukkehuset til den lille. Find blot saksen frem og klip små vinduer ud til dukkehuset i netop den størrelse du ønsker.

"Jeg bruger transparent papir, når jeg lave modellandskaber" forklarer Benjamin fra Grafical.dks marketingafdeling. "Transparent papir er rigtig nemt at lave vinduer med, på modelhuse. Og hvis man skal lave historiske bygninger, såsom kirker med farvet glas, er det også nemt - du printer eller maler bare oven på dit transparent papir, så lyset kan skinne igennem. Skal du lave vinterlandskaber er transparent papir også rigtig godt til f.eks. give bygningerne i dit landskab den helt rigtige varme glød. Du kan farve vinduerne let gule eller orange, og så stille et LED-fyrfadslys inden i dem. Lyset vil få en dejlig varm glød igennem vinduerne lavet i transparent papir"

Lav flotte præsentation med transparenter til overhead

Da transparent papir til printer i dag bliver lavet i god kvalitet, er man nærmest garanteret fejlfrie og flotte præsentation på en overheadprojektor. Hvis man bruger transparenter i en printer, opnår man en helt utrolig skarphed og super flotte farver. Derudover passerer de hurtigt igennem printeren, og farven tørrer hurtigt så man undgår transparenter med udtværede farver. Transparenter til inkjet forbliver helt flade selvom de har været en tur igennem printeren, så du vil ikke opleve at transperant papiret bliver krøllet.

Hvad betyder transparent?

Mange kender måske ordet transparent fra det engelske. Transparent betyder egentlig bare, at noget er gennemsigtigt, hvilket jo giver meget god mening, når man kigger på transperent papir.

Mangler du andet udstyr til undervisning eller konferencer? Så tag et kig på vores udvalg af konferenceudstyr. Glem ikke at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du på den måde ikke går glip af transparent tilbud og andre spændende kampagner på transparenter. Hvis er opstår tvivl i forbindelse med din bestilling af transparenter, skal du ikke tøve med at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon. De sidder klar til at hjælpe dig videre med din bestilling af transparenter.