Trådløse høretelefoner

Køb trådløse hørtelefoner online på Grafical.dk og få dem leveret til døren. Vi har et kæmpe udvalg og hurtig levering.  ✓ Hurtig levering ✓ Stort sortiment ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Headset Sennheiser MB PRO 2
På lager - Levering 1-3 hverdage
Jabra Engage 75 USB Headset, Black (Mono)
På vej til lager

Forventet: 04-10-2022

Headset Plantronics Voyager 5200 UC, Black
På vej til lager

Forventet: 27-11-2022

Trådløse høretelefoner - Bluetooth høretelefoner

Køb trådløse høretelefoner online på Grafical.dk og få dem leveret til din dør inden for 1-3 hverdage. Vi har et kæmpe udvalg af trådløse høretelefoner fra kendte mærker som Bose, Sennheisser og Jabra.

Hvilke trådløse høretelefoner skal jeg vælge?

Hvilke trådløse høretelefoner der er de rette for dig, afhænger af hvad du skal bruge dem til, og hvad du synes er mest bekvemt. Vores trådløse høretelefoner kan deles ind i trådløse høretelefoner med mikrofon og uden.

Trådløse høretelefoner med mikrofon

Hovedtelefoner med mikrofon, hvad end de er trådløse eller ej, bruges til at føre samtaler. Det kan enten være på jobbet, hvis du f.eks. skal tale med kunder, eller kolleger via et telefonsystem på din computer. Eller det kan være hvis du f.eks. er gamer derhjemme og har brug for at snakke med med- og modspillere i online computerspil.

Trådløse høretelefoner uden mikrofon

Denne type høretelefon anvendes af dig der udelukkende bruger dine trådløse høretelefoner til at lytte til f.eks. musik, podcasts eller andet.

Hvilken type af trådløse høretelefoner er mest bekvemme for mig?

Vores trådløse høretelefoner kan derudover inddeles efter hvordan de bæres. Dette har ofte betydning for din komfort. Nogle foretrækker høretelefoner der sidder inden i øret, ude på øret eller helt dækker øret. Her kan du læse nogle fordele og ulemper ved de tre typer af trådløse høretelefoner:

Trådløse in ear høretelefoner

Som navnet antyder er trådløse høretelefoner in-ear lavet til at sidde inde i dit øre. Der findes flere forskellige typer af disse, hvor de mest almindelige er de såkaldte "grantræ" in ear høretelefoner. Disse trykkes ind i øregangen. Denne type trådløse høretelefoner er ofte billigere, men til gengæld mindre komfortable end andre typer in-ear høretelefoner. F.eks. kan man nu få trådløse in ear høretelefoner, der er formet, så de passer langt bedre til folks øregange, og dermed føles meget mere behagelige. Til gengæld er prisen på disse ofte lidt højere. Så er det op til dig, om du vægter pris eller komfort højest.

Trådløse høretelefoner on ear

Trådløse on ear høretelefoner sidder, som navnet antyder oven på øret, som var de en pude. On ear trådløse høretelefoner er ofte mere behagelige at bære - især over længere tid - end in ear høretelefoner. Til gengæld er de ofte dyrere og kan være varme at bære.

Trådløse høretelefoner over ear

Med trådløse høretelefoner over ear, får du hvad mange betegner som det ypperste inden for trådløse høretelefoner. Disse høretelefoner trådløse dækker ørerne fuldkommen og lukker dem inde. Dette er med til at give et optimalt lydbillede, hvor udefrakommende støj minimeres mest muligt. Derfor bruges denne type trådløse høretelefoner også til at lave såkaldte trådløse høretelefoner noise cancelling.
Ulempen ved trådløse høretelefoner over ear kontra in ear, er at de kan blive meget varme at have på. Især når man har båret dem længe.

Er trådløse høretelefoner og bluetooth høretelefoner det samme?

Trådløse høretelefoner og bluetooth høretelefoner er i bund og grund det samme Begge ord dækker over høretelefoner der vha. bluetooth-teknologi forbindes til f.eks. en computer eller en mobiltelefon uden brug af ledning. Bemærk dog, at nogle bluetooth høretelefoner og trådløse høretelefoner kræver en lille dongle, der sættes i en USB-port for at kunne få forbindelse til din enhed.

Find de gode trådløse høretelefoner tilbud

Var der nogle trådløse høretelefoner i vores sortiment, som du gerne ville have men ikke lige følte du havde råd til? Fortvivl ikke. Vi har fra tid til anden tilbud på vores wireless hovedtelefoner. Hvis du ikke ønsker at gå glip af disse, bør du tage og skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så får du med jævne mellemrum tilsendt mails, når vi f.eks. har tilbud, giver gratis gaver væk eller har fragtfri dag for nyhedsbrevsmodtagere.

Fandt du ikke lige de produkter du ledte efter?

Gik du forgæves i din jagt? Så send vores kundeservice en email med de varer du efterspurgte. Så vil de forsøge at hjælpe med at finde dem eller et godt alternativ. De sidder naturligvis også klar på både mail og telefon, hvis du skulle have nogle spørgsmål til dit køb eller bestemte varer.

Mangler du andet end trådløse høretelefoner?

Vi oplever ofte, at vore kunder bliver overraskede over, hvor mange forskellige varer vi har i vores sortiment. Så hvis du står og mangler noget andet end et par trådløse hovedtelefoner, så tag et kig rundt på siden. Det kan f.eks. være, at du mangler et nyt cover eller noget panserglas til din mobiltelefon? Det har vi naturligvis også her på siden.
Mens hovedtelefoner er dejlige og giver dig mulighed for at nyde musik for dig selv, er der også tider, hvor der bare skal skrues helt op for anlægget og festes igennem. Så er det godt, at du kan finde et par gode høttalere her på siden også.