Toms Chokolade

Billigt udvalg af Toms Chokolade hos Grafical.dk. Få lækker Toms Chokolade leveret hurtigt ✓ Billige priser ✓ God kundeservice ✓ Høj kvalitet

Toms Chokolade » Køb Toms Chokolade hos Grafical.dk

Køb chokolade online og få kvalitetschokolade til lave priser, leveret hurtigt. Når du skal have fyldt lageret op med lækker chokolade, så foreslår vi uden tøven Toms Chokolade. Uanset om du er til Toms Guldkarameller, Toms skildpadder eller andet slik, så har vi det hos Grafical.dk til super gode priser. Bestiller du lagervarer i dag, leverer vi inden 3 hverdage direkte hjem til din adresse.

På kontoret er det altid et godt tiltag med en skål med små lækkerier, såsom noget fra Toms Chokolade, på mødebordet eller ved kaffemaskinen. Husk at bestille vores billig kaffe med, når du bestiller din Toms chokolade.
Vi anbefaler at købe en blandet pakke med Toms lækkerier, så der altid er noget for enhver smag. I Festival-pakken er der både Toms guldbarre - en klassiker - og forskellige Toms karameller. Er du til den mørke side, findes der jo også plader af chokolade, så du kan også få Toms mørk chokolade - faktisk helt op til 80% kakaoindhold, hvis du er til det lidt bitre chokolade.

Brug også Toms chokolade i køkkenet

Har du prøvet at lave is med Toms skildpadder? Det er super nemt og super lækkert! Chokolade, vaniljeis og karamel i skøn forening - mums! Det vil være en sikker vinder at kunne sige til dine gæster, at du selv har lavet is til desserten. Ingredienserne til isen er også ret basale. Udover Toms Skildpadder skal du bruge flormelis, vaniljesukker, piskefløde, æggehvide og æggeblommer. Og en fryser selvfølgelig. 4-5 timer senere har du den lækreste isdessert, som kun en ismand kan lave det.

Toms Chokolade året rundt

Toms chokolade forstår at have mange forskellige produkter tilgængelige på hylderne hos os forbrugere. Ved juletid kan du f.eks. anskaffe dig en Toms Julekalender og en kasse med Toms snebolde, så kan du sprede julestemningen med julegodterne. Sneboldene indeholder jo både lækker marcipan og mørk chokolade, overtrukket af en hvid sukkerskal.

FAQ Toms Chokolade

Læs de mest stillede spørgsmål om Toms chokolade herunder

Hvad laver Toms?

Toms Gruppen, som består af flere brands, herunder Anthon Berg, Gajol, BonBon og selvfølgelig Toms, er Danmarks største producent af chokolade og slik og produktionen har været i gang siden 1924.

Hvorfor hedder det Toms Chokolade?

Toms er en sammentrækning af ejernes navne, nemlig Trojel Og Meyer. S'et blev tilføjet senere, da man på slikautomaterne hellere så at der ikke kun stod et navn.

Hvor ligger Toms Chokoladefabrik?

Toms Gruppen har fabrikker i Danmark, Sverige, Polen og Tyskland. I Danmark er der hovedkontor i Ballerup

Hvor kan jeg købe Toms chokolade?

Hos Grafical.dk har vi et godt blandet udvalg af Toms slik, leveret hurtigt og til små priser. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret på, hvornår vi har gode tilbud på bl.a. Toms Chokolade.

Er der gluten i Toms chokolade produkter?

De fleste rene chokoladeprodukter fra Toms er ikke tilsat gluten. Men hvis chokoladen er fyldt med andre ingredienser som kiks eller kage, kan den indeholde gluten. Det anbefales altid at tjekke produktets ingrediensliste for at være sikker.

Hvor længe kan Toms chokolade opbevares, før den udløber?

Holdbarheden for Toms chokoladeprodukter afhænger af produkttypen og opbevaringsforholdene. Normalt har chokolade en holdbarhed på flere måneder til et år, hvis den opbevares tørt og ved en stabil temperatur.