Texas TI 30

Køb din Texas TI 30 lommeregner i dag, og regn aldrig forkert igen. Mange varianter til rigtig gode priser. Hurtig levering, billig fragt og super kundeservice

Køb i dag og overlad matematikken til Texas TI 30

Her kan du købe de mega populære Texas TI 30 lommeregnere online og få dem leveret direkte til din adresse indenfor 1-3 hverdage. Du kan vælge mellem Texas TI 30xs som har solcelle og Texas TI 30xb, der kun har batteri. Går du i skole, så får du med stor sandsynlighed brug for en Texas TI30 lommeregner i 7. - 10. klasse eller på Gymnasiet og HF, HTX, HHX samt Universitet.

Texas TI 30 er et populært valg

Texas TI-30 er en af de mest brugte lommeregnere i skoler og på gymnasier både i solcelleudgaven og batteri modellen. Texas lommeregner TI30XS er spækket med indbyggede funktioner såsom fire linjer letlæseligt LCD display, TI 30XS Multiview er med en multi-linje skærm, så for eksempel brøker skrives naturligt, og du kan se tidligere indtastninger.

Utrolig høj kvalitet med masser af muligheder

Texas TI 30 har to-variabel statistik: Indtast / slet / indsæt / edit individuelle statistiske data og vigtige videnskabelige, trigonometriske og hyperbolske funktioner. "Equation Recall" funktion gør det muligt at genkalde, se og ændre tidligere udregninger og statistiske data. Søger du den nyere Texas TI 30xs kan du også finde den her på siden.

Med Texas TI 30xs og TI 30xb kan du se og taste brøker på rigtige brøkstreger, som decimaltal eller en blanding. Dataeditor til at indtaste lister med data. Liste funktion: Kan anvende en funktion på en liste af værdier.

Rødder vises på Texas TI-30, så du kan arbejde med rødder eksakt, og de kan bruges til at faktorisere nævneren i en brøk. Eksponenter skrives med hævet skrift (superscript).

For avanceret eller kigger du bare efter noget andet?

Lyder Texas TI 30 lidt for avanceret i forhold til dit behov? Så kan du finde vores helt almindelige lommeregnere lige her. Vi har masser af lommeregnere, og helt sikkert en der passer til dit behov, hvis ikke du leder efter Texas TI 30.