Texas TI 30

Texas Instruments TI 30XB. Køb Texas TI-30XB online med hurtig levering på Grafical.dk ✓ Lave priser ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Texas Instruments TI 30XB » Køb TI-30XB på tilbud

Her kan du købe de mega populære Texas Instruments TI 30XB online og få dem leveret direkte til din adresse indenfor 1-3 hverdage. Du kan vælge mellem Texas TI 30xs som har solcelle og Texas Instruments TI 30XB, der kun har batteri. Går du i skole, så får du med stor sandsynlighed brug for en Texas TI30 lommeregner i 7. - 10. klasse eller på Gymnasiet og HF, HTX, HHX samt Universitet. På Grafical.dk finder du et stort udvalg af kvalitets lommeregnere som f.eks. Texas Instruments TI 30 XB eller Texas Instruments TI-30XB, som andre også kalder den. Klik dig igennem vores udvalg af regnemaskiner og find den model, som du står og mangler. Når du har gennemført din bestilling, sørger vi for at levere din Texas TI-30XB tilbud hurtig og sikkert direkte til dig.

Texas Instruments TI 30XB

TI 30XB Texas Instruments er et populært valg.Texas TI-30XB MultiView er en af de mest brugte lommeregnere i skoler og på gymnasier både i solcelleudgaven og batteri modellen. Texas lommeregner TI30XS er spækket med indbyggede funktioner såsom fire linjer letlæseligt LCD display, TI 30XS Multiview er med en multi-linje skærm, så for eksempel brøker skrives naturligt, og du kan se tidligere indtastninger.

Texas TI-30XB gir dig mange muligheder

Texas TI 30 lommeregner har to-variabel statistik: Indtast / slet / indsæt / edit individuelle statistiske data og vigtige videnskabelige, trigonometriske og hyperbolske funktioner. "Equation Recall" funktion gør det muligt at genkalde, se og ændre tidligere udregninger og statistiske data. Søger du den nyere Texas TI 30 XS kan du også finde den her på siden.

TI 30XB er super god til matematik samt naturvidenskab i folkeskolens ældste klasser 7. til 10. samt er Texas lommeregner Ti-30 til STX, HF, HTX og HHX.

TI-30XB har alle vigtige videnskabelige, trigonometriske og hyperbolske funktioner. Lommeregneret har data editor til at indtaste lister med data. Rødder vises, så du på TI 30xb kan arbejde med rødder eksakt, og de kan bruges til at faktorisere nævneren i en brøk.

Konvertering er gjort stærkere på TI 30xb. I Mode Menu kan du indstille forskellige måder at se tal på (Grader/Notationer/flydende antal decimaler). Med denne Texas TI-30XB lommeregner kan du arbejde med variabler og gemme værdier i dine variabler.

Du kan downloade TI-30xb manual dansk ved at klikke ind på varen. Vi sælger også ti-30xs, som minder om ti 30xb men har solceller i stedet for batterier, så du slipper for at skifte batterier. Solcellerne oplader et indbygget batteri i lommeregneren.

TI 30XS

De vigtige videnskabelige, trigonometriske og hyperbolske funktioner er tilgængelige på TI 30xs. To-variabel statistik: Indtast / slet / indsæt / editer individuelle statistiske data. Se og tast brøker på rigtige brøkstreger, som decimaltal eller en blanding. Texas ti30xs har dataeditor til at indtaste lister med data. Liste funktion: Kan anvende en funktion på en liste af værdier.

På TI 30xs skrives eksponenter med hævet skrift (superscript). Konvertering er gjort stærkere med en Mode Menu: Indstil forskellige måder at se tal på (Grader / Notationer / flydende antal decimaler). Arbejd med variable og gem værdier i dine variable på Texas ti30xs.

Lommeregner Texas TI 30xs passer til brugere på: 7.-10. klasse, Gymnasiet og HF, HTX og HHX, Universitet. Multi-linje skærm, så for eksempel brøker skrives naturligt, og du kan se tidligere indtastninger. "Equation Recall" funktion gør det muligt at genkalde, se og ændre tidligere udregninger og statistiske data. På Texas TI-30XS multiview vises rødder, så du kan arbejde med rødder eksakt, og de kan bruges til at faktorisere nævneren i en brøk. Videnskabelig (Scientific) notation.

Du kan downloade en gratis ti-30xs manual på en af lommeregnerne i denne varegruppe.

Regn brøker med lommeregner ti 30

Med Texas TI 30xs og Texas Instruments TI 30XB kan du se og taste brøker på rigtige brøkstreger, som decimaltal eller en blanding. Dataeditor til at indtaste lister med data. Liste funktion: Ti 30 lommeregner kan anvende en funktion på en liste af værdier. Rødder vises på Texas TI-30, så du kan arbejde med rødder eksakt, og de kan bruges til at faktorisere nævneren i en brøk. Eksponenter skrives med hævet skrift (superscript).

Er en Texas TI 30XB lommeregner noget for dig?

Lyder Texas TI 30 XB lidt for avanceret i forhold til dit behov? Så har vi mange andre muligheder på webshoppen. Vi har masser af lommeregnere, og helt sikkert en lommeregner, der passer til dit behov, hvis ikke du leder efter Texas TI 30.

Modtag gode tilbud på Texas Instruments TI 30XB Multiview

Hvis du husker at tilmelde dig vores nyhedsbrev, er du sikker på at modtage gode tilbud på Texas Instruments TI 30XB og andre spændende kampagner direkte i din indbakke. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for hobbyartikler, kontorartikler, husholdningsprodukter, IT-tilbehør, emballage og meget andet. Når du skriver dig op til nyhedsbrevet modtager du desuden en velkomstgave i form af en rabatkode. Den kan du meget passende bruge til at spare lidt ekstra på dit lommeregner køb.
Der er desuden andre fordele ved at modtage nyhedsbrevet. For det første har vi særlige tilbudskampagner der kun gælder for modtagere af nyhedsbrevet. Derudover deltager du som nyhedsbrevsmodtager helt automatisk i lodtrækningen om en lang række fede præmier flere gange om året.

TI 30 lommeregner med batteri eller uden?

Du kan både købe Texas instruments ti 30xs multiview og Texas Instruments 30 multiview her på shoppen. Ligesom du kan finde en Texas ti-30xs multiview solar der ikke kræver udskiftning af batteri. Men vælger du en version af den populære lommeregner ti 30 der kræver batteri, så har vi naturligvis også dem i sortiment. Du kan finde batterier lige her.

Køb ti 30 lommeregner online på Grafical.dk og få den leveret lynhurtigt til døren. Det er både hurtigt, sikkert, billigt og nemt. Har du spørgsmål til hvilken type ti-30 lommeregner du skal bruge til dit behov kan vores søde kundeservice-medarbejdere sikkert hjælpe dig - eller også ved de i hvert fald hvor vi kan finde lige netop den information du har brug for, når du skal vælge mellem en  ti30 xb, ti30xs, ti 30x pro og ti 30xa.

Har du spørgsmål til andre typer af produkter, er vi naturligvis også behjælpelig med dem.