Texas TI 30 xb

Varegruppe med Texas TI 30 XB lommeregnere, som er en af favorit lommeregnerne til skolebrug og gymnasier. Denne lommeregner model er med batteri. Texas TI 30 XB MultiView virker og skriver resultater på udregninger som du forventer det. Brøker skriver lommeregneren eksempelvis på en rigtig brøkstreg som i lærerbøgerne. TI-30XB multiview fra Texas instruments har batteri i den populære videnskabelige Texas lommeregner, som har alle de videnskabelige og statistiske funktioner fra den klassiske TI-30 regnemaskine med et letlæseligt fire linjers LCD display.

Texas TI 30 XB er super god til matematik samt naturvidenskab i folkeskolens ældste klasser 7. til 10. samt som lommeregner til gymnasiet STX, HF, HTX og HHX.

Texas TI 30 XB har alle vigtige videnskabelige, trigonometriske og hyperbolske funktioner. Lommeregneren har data editor til at indtaste lister med data. Rødder vises, så du på TI-30xb multiview kan arbejde med rødder eksakt, og de kan bruges til at faktorisere nævneren i en brøk.

Konvertering er gjort stærkere på Texas TI 30 xb. I Mode Menu kan du indstille forskellige måder at vise tal på (Grader/Notationer/flydende antal decimaler). Med denne billige Texas TI-30xb lommeregner kan du arbejde med variabler og gemme værdierne i dine variabler.

Du kan downloade TI-30xb manual dansk ved at klikke ind på varen, hvor vi har vedhæftet manualen som en fil. Vi sælger også ti-30xs, som minder om Texas ti 30 xb men har solceller i stedet for batterier, så du slipper for at skifte batterier på kritiske tidspunkter. Solcellerne oplader et indbygget batteri i lommeregneren.